Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς, ποιος περιγράφει

Ο απόλυτος τηλεοπτικός οδηγός για το Ομόνοια – Ολυμπιακός – Το κανάλι του αγώνα, ποιος θα κάνει την περιγραφή.

Ομόνοια – Ολυμπιακός: Σε ποιο κανάλι θα δούμε το ματς, ποιος περιγράφει

Μια ακόμα ποδοσφαιρική βραδιά έρχεται, με τους αγώνες ρεβάνς από τη φάση των Play-Οffs του UEFA Champions League, μεταξύ των οποίων και αυτός του Ολυμπιακού με την Ομόνοια στην Κύπρο (Τρίτη 29/9, 22.00). Οι αναμετρήσεις για την είσοδό στους ομίλους της διοργάνωσης, θα φιλοξενηθούν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στη Λευκωσία με την Ομόνοια, (Τρίτη 29/9, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Καλείται να υπερασπιστεί το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στον αγώνα που θα περιγράψει ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο δίνει ραντεβού το βράδυ της Τρίτης, με τους τηλεθεατές στις 20:00.

Τηλεθέαση (27/9): Πρωτιά για ΣΚΑΪ, ψηλά και το Mega

Με τη λήξη του αγώνα θα επιστρέψει με απευθείας συνδέσεις με τον αγωνιστικό χώρο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων, τον απόηχο από τα social media και τα καλύτερα στιγμιότυπα όλων των αγώνων της βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις προπονητών και παικτών του ζευγαριού της ημέρας (Ομόνοια-Ολυμπιακός) και βίντεο με όσα έγιναν στο Γ. Καραϊσκάκης την περασμένη Τετάρτη.

Σύνδεση με Τούμπα

Σε απευθείας σύνδεση με το «ΓΣΠ» της Λευκωσίας οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV, Γιώργος Θαναηλάκης και Δημήτρης Σπηλιόπουλος, θα μεταφέρουν στους συνδρομητές όλα τα τελευταία νέα και θα αναλύσουν τις ενδεκάδες. Επιπλέον, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα και για την αναμέτρηση της Τετάρτης, καθώς θα πραγματοποιηθεί ζωντανή σύνδεση με την Τούμπα, από όπου οι Μιχάλης Μελισσίδης και Έλενα Παπαδοπούλου θα μεταφέρουν τα όσα θα έχουν ειπωθεί στις συνεντεύξεις Τύπου ΠΑΟΚ και Κράσνονταρ ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της εκπομπής οι σπίκερ των άλλων δύο ματς της βραδιάς (Ντιναμό Κιέβου – Γάνδη, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD & Φερεντσβάρος – Μόλντε, 22.00, COSMOTE SPORT 3HD) θα σχολιάσουν τις ενδεκάδες.