Ομόνοια - Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα στο ΓΣΠ για τη μεγάλη ρεβάνς (pic)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Τρίτης την Ομόνοια στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για τα play off του Champions League, ενώ σε λίγη ώρα θα πατήσει το χορτάρι του Σταδίου.

Ομόνοια - Ολυμπιακός: Όλα έτοιμα στο ΓΣΠ για τη μεγάλη ρεβάνς (pic)

Στην Κύπρο βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς του 2-0 με αντίπαλο την Ομόνοια. Η ομάδα του Πειραιά έχει κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους ομίλους του Champions League και αύριο το βράδυ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πατήσουν το ΓΣΠ σήμερα (28/9) το απόγευμα (19:00) όταν και θα πραγματοποιήσουν την τελευταία τους προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Ομόνοια. Στη Λευκωσία ο Ολυμπιακός συνάντησε καύσωνα και συγκεκριμένα το θερμόμετρο έχει σημαδέψει τους 35 βαθμούς κελσίου.

Οι καιρικές συνθήκες είναι δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, αφού τα ποσοστά υγρασίας είναι πολύ υψηλά.

Το Στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αυριανό (30/9) αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις δύο ομάδες. Οι πρώτες εικόνες που υπάρχουν από το ΓΣΠ φανερώνουν πως ο αγωνιστικός του χώρος βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Τα πάντα είναι έτοιμα στην Κύπρο για τη μεγάλη ρεβάνς και στην Ομόνοια την περιμένουν πως και πως παρά την ήττα με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.