Ομόνοια: Αμφίβολος ο Σενέ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Με πρόβλημα τραυματισμού επέστρεψε στην Κύπρο ο Κάλι Σενέ της Ομόνοιας και η συμμετοχή του στον αγώνα ρεβάνς (29/9) με τον Ολυμπιακό για τα πλέι-οφ του Champions League κρίνεται αμφίβολη.

Ομόνοια: Αμφίβολος ο Σενέ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Αγωνία επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Ομόνοιας για την κατάσταση της υγείας του Κάλι Σενέ, ενόψει και της ρεβάνς της κυπριακής ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό την επόμενη εβδομάδα για τα πλέι-οφ του Champions League.

Ο επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 2-0 που τους φέρνει πλέον με το… ενάμισι πόδι στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Μισό βήμα απέχει από τα... αστέρια (highlights)!

Ο Σενεγαλέζος χτύπησε στην πλάτη σε μία εναέρια «μονομαχία» και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα από τον Ντούρις, ενώ, πλέον, άπαντες στην Ομόνοια περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών του εξετάσεων προκειμένου να ενημερωθούν για το μέγεθος του προβλήματός και φυσικά αν θα μπορέσει να αγωνιστεί στον επαναληπτικό με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, η συμμετοχή του Κάλι Σενέ στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην Κύπρο κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Υπενθυμίζεται ότι ο επαναληπτικός των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (29/9).