Σε ποιον αφιέρωσε το γκολ επί της Ομόνοιας ο Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που πέτυχε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας, πανηγύρισε δείχνοντας με το χέρι του κάποιον, θέλοντας να του το αφιερώσει. Σε ποιον το αφιέρωσε; Το fosonline.gr έχει την απάντηση...

Σε ποιον αφιέρωσε το γκολ επί της Ομόνοιας ο Ελ Αραμπί

Το πανηγύρισε με την ψυχή του ο Ελ Αραμπί το γκολ με την Ομόνοια και έσπευσε να κάνει μία ειδική αφιέρωση στον πανηγυρισμό του, δείχνοντας κάποιον προς τα... πάνω!

Από τις 28 Ιουνίου είχε να σκοράρει ο Αφρικανός. Από εκείνο το 2-1 του Ολυμπιακού μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ για τα play off. Πέρασαν ημερολογιακά σχεδόν τρεις μήνες για να ξαναβρεί δίχτυα ο “killer” των νταμπλούχων Ελλάδας και τελικά το καλύτερο το φύλαγε για την πιο κατάλληλη στιγμή.

Στο 92’ απέναντι στην Ομόνοια, με τον Ολυμπιακό να αποκτάει - χάρη στην γκολάρα του Ελ Αραμπί - σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς και να βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στους ομίλους του Champions League.

Video: Η ψηφιακή ανάλυση της γκολάρας του Ελ Αραμπί - Η απόσταση και η ταχύτητα της μπάλας

Το είχε ανάγκη ο Μαροκινός το γκολ. Ήθελε να “ξεμπουκώσει”, γιατί είχε αγχωθεί το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στον Βόλο.

Όλη η ομάδα φυσικά τον πίστευε, ο Μαρτίνς εξακολουθούσε να τον στηρίζει και το γεγονός ότι τον έριξε άρον-άρον στη “μάχη” με την Ομόνοια στο δεύτερο ημίχρονο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το είπε άλλωστε και ο κόουτς του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του, ότι δεν ανησυχούσε για τον Ελ Αραμπί, ήταν σίγουρος ότι θα “όπλιζε” ξανά!

Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Μισό βήμα απέχει από τα... αστέρια (highlights)!

Σε ποιον αφιέρωσε λοιπόν, το γκολ ο Μαροκινός; Ποιον έδειξε με το χέρι του όταν κοίταξε προς τα... ψηλά πατώματα του Καραϊσκάκη; Την απάντηση την έδωσε στους συμπαίκτες του, που επίσης είχαν την ίδια απορία.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί “σημάδεψε” τις κάμερες, θέλοντας να το αφιερώσει στην οικογένειά του που παρακολουθούσε το παιχνίδι από την τηλεόραση. Του είχαν πει οι συγγενείς του ότι θα σκόραρε με την Ομόνοια, ο Μαροκινός τούς το υποσχέθηκε και έσπευσε να τους το αφιερώσει.