Παπουλής: «Για να περάσεις ομάδες σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις υπέρβαση»

Ο μέσος της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στην ρεβάνς των δύο ομάδων για τα πλέι-οφ του Champions League.

 Παπουλής: «Για να περάσεις ομάδες σαν τον Ολυμπιακό πρέπει να κάνεις υπέρβαση»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο μέσος της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής, μετά την ήττα (2-0) της ομάδας του από τους «ερυθρόλευκους» στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Νομίζω είχαμε απέναντι μας μία πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τι περιμέναμε. Ξέραμε τι θέλαμε και ήμασταν καλοί στο γήπεδο. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στον αντίπαλο. Ήρθε το δεύτερο γκολ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και θα κυνηγήσουμε ότι μπορούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε αρχικά σε δηλώσεις του στο «CYTAVISION».

Όσον αφορά τον επαναληπτικό, σημείωσε: «Σήμερα είχαμε ένα τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό. Δεν είναι σκορ το οποίο μας έχει ήδη αποκλείσει, είναι δύσκολο όμως σίγουρα θα προσπαθήσουμε. Δεν είναι εύκολο όμως δεν θα πούμε ότι δεν θα το παλέψουμε. Θα το δούμε ξεχωριστά. Αν πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ ποτέ δεν ξέρεις.

Για να περάσεις τέτοιες ομάδες πρέπει να γίνει υπέρβαση. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, θα δουλέψουμε και θα δούμε ένα διαφορετικό παιχνίδι για να κυνηγήσουμε ότι μπορούμε».

Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Μισό βήμα απέχει από τα... αστέρια (highlights)!