Οξύνει τα πνεύματα ο Τσαβούσογλου πριν το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι λέγοντας πως η Κυβέρνηση θα προσφέρει κάθε είδους στήριξη για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οξύνει τα πνεύματα ο Τσαβούσογλου πριν το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Σε… πολιτικό επίπεδο πάνε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας (25/08, 21:00) για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, στην τουρκική Κυβέρνηση.

Πρόεδρος της Μπεσίκτας: «Επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για αδερφοσύνη με τον ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Milliyet", o υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μπεσίκτας Αχμέτ Νουρ Τσέμπι στον οποίο του διεμήνυσε: «Είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε κάθε είδους στήριξη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Φυσικά η πολιτική και το ποδόσφαιρο είναι διαφορετικοί τομείς, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα εκείνη τη μέρα».

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας βέβαια είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες:

«Κάποιοι προσπαθούν να πάνε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πολιτικό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου. Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας φοβίσουν με άλλους τύπους πιέσεων. Είμαστε η Μπεσίκτας και είμαστε γενναίοι. Όπως έχουμε πει, στο γήπεδο θα βρίσκονται έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε περισσότερους πίσω.

Μπακασέτας: «50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης για ΠΑΟΚ και Μπεσίκτας»

Εάν το επιτρέψει ο Αλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».