Πρόεδρος της Μπεσίκτας: «Επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για αδερφοσύνη με τον ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι έριξε τους τόνους αναφερόμενος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League.

Πρόεδρος της Μπεσίκτας: «Επιστολή στον Ιβάν Σαββίδη για αδερφοσύνη με τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τρίτη (25/8, 21:00) την Μπεσίκτας στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το κλίμα του αγώνα προσπάθησαν να δυναμιτίσουν διάφορα τουρκικά ΜΜΕ με αναφορές τους στις δηλώσεις Ιβάν Σαββίδη, στη... φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και στον ορισμό του διαιτητή Ντόβερι.

Γιατί η Μπεσίκτας δεν θέλει τον Ντόβερι διαιτητή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (vid)

Ωστόσο ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσέμπι όχι μόνο πήρε αποστάσεις από τα δημοσιεύματα αλλά και μίλησε για «αδελφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων».

Συγκεκριμένα είπε: «Κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο πολιτικό γήπεδο, αλλά εμείς είμαστε ομάδα ποδοσφαίρου. Εμείς πηγαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Δεν θα μας φοβίσουν με άλλους τύπους πιέσεις».

Και ο Σενόλ Γκιουνές υπέρ της αλλαγής έδρας στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Και συνέχισε: «Είμαστε η Μπεσίκτας και είμαστε γενναίοι. Στο γήπεδο θα βρίσκονται έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε περισσότερους πίσω. Εάν το επιτρέψει ο Αλλάχ, θα στείλουμε μία επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, δηλώνοντας πόσο σημαντική είναι η αδερφοσύνη μεταξύ των δύο συλλόγων».

ΠΑΟΚ: Γιατί ξεσηκώθηκαν οι Τούρκοι με τη νέα φανέλα του

Ο Αχμέτ Νουρ Τσέμπι είπε ακόμη: «Έχουμε τα ίδια χρώματα, το μαύρο και το άσπρο και ο αετός είναι το έμβλημά μας. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας, είμαστε γενναίοι, τίποτα δεν θα συμβεί σε εμάς. Εμείς, θα πάμε με 11 παίκτες και θα κάνουμε το καθήκον μας».

Η Μπεσίκτας βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση: «Δεν μπορούμε να πουλήσουμε κυρίως λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. Επίσης δεν το βρίσκουμε σωστό να πουλήσουμε. Αλλά αν κάποιος θέλει να υποστηρίξει την Μπεσίκτας, οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί είναι ανοικτοί. Ευχαριστούμε όσους μπορέσουν να συνεισφέρουν. Έχουμε ποδοσφαιριστές υψηλού κόστους» δήλωσε.

Για τον πρόεδρο της Μπεσίκτας ένας είναι ο δρόμος της σωτηρίας: «Η απάντηση που πήραμε από πολλούς παίκτες ήταν ότι δεν μπορούν να βρουν άλλο τέτοιο συμβόλαιο, γι΄αυτό και δε φεύγουν. Πρέπει να επιστρέψουμε στην ουσία, στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ήδη έχουμε σχεδιάσει κάποια πράγματα που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα».