Και ο Σενόλ Γκιουνές υπέρ της αλλαγής έδρας στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Σενόλ Γκιουνές τάχθηκε υπέρ της αλλαγής έδρας στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας.

Και ο Σενόλ Γκιουνές υπέρ της αλλαγής έδρας στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

O ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Σενόλ Γκιουνές παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη σε τουρκικό Μέσο όπου αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και μίλησε και για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

«Προβοκάτορας ο Σαββίδης» - «Η Μπεσίκτας θα ζητήσει να παίξει σε ουδέτερο γήπεδο με ΠΑΟΚ»

Ο Γκιουνές είχε ένα λόγο παραπάνω να αναφερθεί στην προσπάθεια της τουρκικής ομάδας καθώς υπήρξε προπονητής της σε δυο θητείες, τη δεύτερη μάλιστα πρόσφατα από το 2016 μέχρι το 2019.

Η έδρα του αγώνα ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας (έχει οριστεί όπως είναι γνωστό να γίνει στην Τούμπα στις 25/8, 21:00) από την πρώτη στιγμή δεν άρεσε στους Τούρκους και προσπάθησαν να την αλλάξουν με πρόφαση την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στους παίκτες.

Πρόσφατα η τούρκικη έκδοση της Independent έγραφε:

«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις και έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Είναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη»!

Ο Σενόλ Γκιουνές συντάχθηκε με τους συμπατριώτες του που υποστηρίζουν ότι λόγω της πολιτικής έντασης ανάμεσα στις δυο χώρες, ο αγώνας-νοκ άουτ δεν θα πρέπει να διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, θα είναι ανταγωνιστικό ματς και υπάρχουν δυσκολίες για τη Μπεσίκτας. Υπάρχει ένταση που δημιουργείται από μια μερίδα ανθρώπων. Υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις Τουρκίας και Ελλάδας. Ίσως το παιχνίδι θα έπρεπε να μεταφερθεί σε άλλο μέρος» δήλωσε.