Το ίντερνετ τρολάρει τον Κάριους (pics & videos)

Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ είναι το πρόσωπο της ημέρας μετά τις απίστευτες γκάφες του στον τελικό του Champions League. 

Το ίντερνετ τρολάρει τον Κάριους (pics & videos)

Ο Λορίς Κάριους περνάει δύσκολες στιγμές. Τα δάκρυά του μετά το φινάλε του τελικού του Champions League αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, όμως τη στιγμή που ο ίδιος ζητούσε συγνώμη στους φίλους της αγγλικής ομάδας που βρίσκονταν στο «Ολιμπίνσκι», το ίντερνετ έπαιρνε «φωτιά» από τα ποσταρίσματα των χρηστών για τον κίπερ της αγγλικής ομάδας.

Ο Κάριους στο παρελθόν έχει ξανακάνει την γκάφα να του φύγει η μπάλα μέσα από τα χέρια. Ήταν σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Μπόρνμουθ.

Δύο χρόνια μετά την παραπάνω φάση ο Κάριους έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League. Χάρισε δύο γκολ στη Ρεάλ Μαδρίτης, ένας όταν έκανε πάσα με το χέρι στον Μπενζεμά κι ένα όταν ο Μπέιλ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και του έφυγε η μπάλα μέσα από τα χέρια.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι χρήστες του ίντερνετ είναι αμείλικτοι, οπότε ο Κάριους αυτόματα έγινε αντικείμενο τρολαρίσματος:

Παραπάνω βλέπουμε ένα σύντομο βιογραφικό του Κάριους, το οποίο τελειώνει με την υποσημείωση ότι «από το 2016 ανήκει στη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι είναι οπαδός της μισητής αντιπάλου των «κόκκινων», Έβερτον, γεγονός που αποκαλύφθηκε στον τελικό του Champions League το 2018!

Όμως το τρολάρισμα δεν τελειώνει εδώ, αφού η Wikipedia τον αναφέρει πλέον ως ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης:

Και να ήταν μόνο αυτά... Οι αδίστακτοι haters του γερμανού, ξέθαψαν μέχρι και βίντεο από το βιντεοπαιχνίδι FIFA 2017 στο οποίο ο Κάριους κάνει δωράκι στον αντίπαλο:

Και φυσικά, δεν έλειψαν και τα ανέκδοτα εις βάρος του. Το πιο πετυχημένο που διαβάσαμε ήταν το «Η Ρεάλ έκανε σκέψεις να πάρει και τον Κάριους στην απονομή, όμως τελικά φοβήθηκαν μην του πέσει το τρόπαιο από τα χέρια και δεν τον κάλεσαν».

Δύσκολοι καιροί για γκάφες...