Η αγγελία για τον τελικό του Champions League που «γκρέμισε» το ίντερνετ

Ένας φίλος της Λίβερπουλ είχε κανονίσει να παντρευτεί την ίδια μέρα που η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Η αγγελία για τον τελικό του Champions League που «γκρέμισε» το ίντερνετ

Κι όμως συμβαίνουν κι αυτά! Ο οπαδός της Λίβερπουλ έκλεισε δωμάτιο, πήρε εισιτήρια σε θέσεις -σχεδόν- vip όμως είχε ξεχάσει πως την ίδια ημερομηνία είχε κανονίσει και τον γάμο του.

Έτσι, έβαλε τον κολλητό του να τον απαλλάξει από τη δύσκολη θέση και βάλει αγγελία στο ίντερνετ προκειμένου να μην πετάξει ούτε χρήματα, αλλά να γίνει κανονικά και ο γάμος:

«Αγαπημένοι φίλοι της Λίβερπουλ,

Ένας φίλος μου έχει δύο εισιτήρια για τον τελικό του Champions League. Είναι σε περίοπτες θέσεις και περιλαμβάνουν εισιτήρια ταξιδιού και κράτηση σε ξενοδοχείο. Όταν τα αγόρασε δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι την ίδια μέρα είχε κανονίσει να παντρευτεί, οπότε δεν μπορεί να πάει.

Αν ενδιαφέρεστε και θέλετε να πάτε στη θέση του: είναι στην εκκλησία του St James, στο Bootle και ώρα 15:00. Το όνομα της είναι Σούζαν. Είναι εκείνη που θα φοράει το άσπρο φόρεμα. Ευχαριστώ και You ‘ll Never Walk Alone», γράφει η αγγελία.

Φυσικά, μπορεί να είναι απλά ένα αστείο, πολύ καλόγουστο είναι η αλήθεια!

Δείτε την αγγελία: