Ο τελικός πρέπει να γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με νέα ημερομηνία, λόγω Γουλβς

Στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ η έδρα θα μπορούσε να είναι το καλύτερο γήπεδο της χώρας. Και η ημερομηνία να μην αποτελέσει εμπόδιο στον μοναδικό εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο τελικός  πρέπει να γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» με νέα ημερομηνία, λόγω Γουλβς

Μάθαμε, λοιπόν, το ζευγάρι του τελικού, με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να διεκδικούν το τρόπαιο και τους Πειραιώτες να μπαίνουν «σφήνα» στον... μόνιμο εξυγιαντικό τελικό του Κυπέλλου, δηλαδή τη ρουτίνα του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Διότι μέχρι και αυτό κατάφεραν φέτος ο Μαρινάκης, ο Μαρτίνς και οι παίκτες.

Εν αναμονή, πλέον, να πληροφορηθούμε την ημερομηνία και την έδρα ενός αγώνα που δεδομένα θα διεξαχθεί δίχως την παρουσία θεατών. Κι είναι κάποιες σκέψεις που λογικά θα έχουν και στην ΕΠΟ.

Σε ό,τι αφορά την έδρα, γιατί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ; Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης», το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας. Είναι έδρα του Ολυμπιακού; Ε και; Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα της ΑΕΚ εδώ και χρόνια; Άλλωστε το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, δεν υπάρχει πρόβλημα δηλαδή με την ανάγκη να είναι στις εξέδρες περισσότεροι οπαδοί. Τότε θα είχε λογική να επιλεγεί το ΟΑΚΑ. Τώρα; Εκτός αν αποφασίσουν να το κάνουν σε κανένα... Πανθεσσαλικό ή (ακόμη καλύτερα) στην... Τούμπα! Μια καλή λύση θα είναι (χωρίς πλάκα) η Κρήτη, αν η διάθεση είναι για ουδέτερη έδρα.

Η ημερομηνία έχει μεγαλύτερη σημασία. Για όποιον το έχει ξεχάσει ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Γουλβς 5 ή 6 Αυγούστου. Ας μην οριστεί ο τελικός... 1 ή 2 Αυγούστου! Να βάλουν τη μοναδική ελληνική ομάδα που εκπροσωπεί εδώ και πάρα πολλούς μήνες τη χώρα στην Ευρώπη, να παίξει τελικό Κυπέλλου 3-4 μέρες πριν από τον αγώνα που μπορεί να τη φέρει στα προημιτελικά της Ευρώπης; Αυτό θα είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από μια ομοσπονδία που πρέπει να φροντίζει για το διεθνές συμφέρον του ποδοσφαίρου της. Και των συλλόγων που το υπηρετούν.

Για να δούμε...