Σέρβοι εξτρέμ και Ολυμπιακός!

Θα είναι λάθος αν ο Τσούμιτς δεν πάρει ευκαιρία στον Ολυμπιακό. Και θα είναι σωστό να δώσει «μάχη» με τον «κολλητό» του Ραντζέλοβιτς

Σέρβοι εξτρέμ και Ολυμπιακός!

Έκανε «όργια» πάλι ο Νίκολα Τσούμιτς στο τελευταίο παιχνίδι του με τη φανέλα της Ραντνίσκι. Είπε «αντίο» με γκολ, δύο ασίστ, κερδισμένη αποβολή και μαγικές ενέργειες στη ματς με την Μπάτσκα Τόπολα. Και έρχεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό με αυτή τη φόρα των πέντε σερί αγώνων του στην Σερβία στους οποίους σκοράρει και δημιουργεί ακατάπαυστα.

Όλα αυτά την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι εδώ και καιρό δυναμικά στην αγορά για να αποκτήσει ακραίο επιθετικό για τη θέση του Ποντένσε. Και καλά κάνει να ψάχνει έναν παίκτη έτοιμο για την ενδεκάδα. Για να πλαισιώσει Βαλμπουενά, Μασούρα που αυτή τη στιγμή είναι οι βασικοί εξτρέμ.

Μόνο που ο Ολυμπιακός θα έχει και τον Τσούμιτς. Είναι μικρός, αλλά όχι και παιδάκι. Στα 21 του μπορεί όχι απλά να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ, αλλά να υποχρεώσει τον Ολυμπιακό να αλλάξει το μεταγραφικό πλάνο του. Να πάει δηλαδή για έναν εξτρέμ και όχι για δύο, επειδή όλα δείχνουν ότι φεύγουν Λάζαρος και Μορ.

Διότι ο Τσούμιτς δείχνει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο πως μπορεί να έχει όχι απλώς μέλλον, αλλά και... παρόν στους Πειραιώτες. Και να ανταγωνιστεί τους παίκτες που είναι πιο μπροστά του στο ρόστερ. Όπως, φυσικά, να έχει έναν επίσης δυνατό ανταγωνισμό με τον συμπατριώτη και πολύ καλό φίλο του. Τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Έναν παίκτη που ήδη έχει έναν χρόνο εμπειρία στον Ολυμπιακό και στο πλάνο του Μαρτίνς. Κι όλοι περιμένουν τη δική του «έκρηξη» στη νέα σεζόν.

Μετά από χρόνια ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει ότι θα βρει Σέρβο εξτρέμ επιπέδου. Όπως είχε παλιότερα τον Ίλια Ίβιτς και ακόμη πιο παλιά τον Μίλος Σέστιτς. Όλα δείχνουν ότι ο Ραντζέλοβιτς και ο Τσούμιτς έχουν όλο το «πακέτο» για να αφήσουν εποχή...