«Κυνηγάει» παντού τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Παρέμβαση και στο ΣτΕ

Ο Ολυμπιακός προχωρά σε παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στο οποίο έχει γίνει καταγγελία για μη νόμιμη σύνθεση της ΕΕΑ.

«Κυνηγάει» παντού τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός! Παρέμβαση και στο ΣτΕ

Στον Πειραιά έχουν πάρει απόφαση να μην αφήσουν σε χλωρό κλαρί τον ΠΑΟΚ και το νομικό τους τμήμα βρίσκεται σε εγρήγορση. Ο Ολυμπιακός προχωρά σε παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προσφύγει στο ΣτΕ καταγγέλλοντας ως μη νόμιμη τη σύνθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση επτά βαθμών για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ολυμπιακός θα παρέμβει και σε αυτή την υπόθεση, με τον ΠΑΟΚ να τον βρίσκει συνεχώς μπροστά του. Μάλιστα οι Πειραιώτες δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν προσφύγει και στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της Super League, διότι δεν προχώρησε σε αποβολή των δύο ομάδων.

Οι δύο υποθέσεις στο ΣτΕ και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα δικαστούν την ίδια μέρα, στις 4 Ιουνίου. Ο Ολυμπιακός υπενθυμίζεται ότι έχει κάνει προσφυγή στο CAS, ζητώντας τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την πολύκροτη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.