Κοβάσεβιτς: Τι είπε για Μαρινάκη, δολοφονική επίθεση και τον γιατρό που του έσωσε τη ζωή

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς μίλησε για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αλλά και την πρόσφατη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Κοβάσεβιτς: Τι είπε για Μαρινάκη, δολοφονική επίθεση και τον γιατρό που του έσωσε τη ζωή

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο σπουδαίος Σέρβος άσος του παρελθόντος, μίλησε για όλους και για όλα.

Την αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τη σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, αλλά και την πρόσφατη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Μάλιστα στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα gianlucadimarzio.com αναφέρθηκε πρώτα στη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε πριν από λίγο καιρό στη Γλυφάδα.

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (vid)

«Όλα επιστρέφουν στη φυσιολογική ζωή. Η ιστορία είναι στα χέρια της αστυνομίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού αλλά και της Γιουβέντους, ο οποίος αναφέρθηκε και στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του πριν από έντεκα χρόνια.

Ραούλ Μπράβο: «Ο Ντάρκο μού τηλεφώνησε ανήσυχος. Όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα»

«Ήταν τον Ιανουάριο του 2009 και έπαιζα για τον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του Ολυμπιακού μού είχε σώσει τη ζωή.

Λατρεύω τον Ολυμπιακό, το 2010 αμέσως έγινα διευθυντής. Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη και πάω σε όλους τους αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει μια νικηφόρα νοοτροπία, όπως και η Γιουβέντους».

Στη συνέχεια ο Κοβάσεβιτς μίλησε για την παρουσία του στη Γιουβέντους αλλά και στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

«Είχαμε σχεδόν δύο ομάδες ισάξιες στη Γιουβέντους. Ζούσα για το γκολ, ακόμη και όταν έπαιζα πέντε λεπτά. Συχνά σκόραρα, ειδικά στην Ευρώπη και ήταν πολύ ωραίο συναίσθημα. Σκέφτηκα να τελειώσω την καριέρα μου στην Ισπανία, αλλά τελικά πήγα στον Ολυμπιακό που με ήθελε από τις μέρες που έπαιζα στη Γιουβέντους», είπε ο Σέρβος.

Για την παρουσία του στα αγγλικά γήπεδα, όπου δεν ήταν πετυχημένη, σημείωσε: «Σκόραρα 40 γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγα στη Σέφιλντ. Ήμουν 21 ετών και σε έξι μήνες πάντως σημείωσα 4 γκολ. Απλώς έπρεπε να έχω περισσότερη υπομονή».

Για τους επιθετικούς της δικής του εποχής, ο Κοβάσεβιτς τόνισε: «Η εποχή των Βιέρι, Μπατιστούτα, Μοριέντες έχει τελειώσει. Τώρα οι προπονητές παίζουν διαφορετικά. Ακόμα και ο Ιμόμπιλε, που σημειώνει πολλά γκολ, δεν είναι κλασικός φορ. Ένα καθαρό ''εννιάρι'' είναι ο Βλάχοβιτς της Φιορεντίνα. Θα κληθεί σύντομα στην Εθνική Σερβίας».

Για τους προπονητές που συνεργάστηκε και την παρουσία του στη Γιουβέντους, ο Ντάρκο είπε: «Ο Αντσελότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα. Δεν ήταν εύκολο να διαχειριστείς τα αποδυτήρια με πολλούς πρωταθλητές. Στην προπόνηση ο Ζιντάν έκανε απίστευτα πράγματα, ούτε προσπαθήσαμε να τα επαναλάβουμε. Για μένα ήταν το νούμερο ένα. Θα ήθελα να μείνω, αλλά στα 27 μου ήθελα να παίξω και με τους Ντελ Πιέρο και Ιντζάγκι μπροστά μου δεν ήταν εύκολο».

Για την παρουσία του στη Λάτσιο, επεσήμανε: «Περίμενα περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Στην αρχή έπαιζα αλλά χωρίς εξαιρετικά αποτελέσματα. Υπήρξε μεγάλος ανταγωνισμός και στη συνέχεια ξεκίνησαν κάποια προβλήματα με την ομάδα. Για αυτό επέστρεψα στην Ισπανία. Θυμάμαι την πίεση από τους οπαδούς της Λάτσιο. Εάν δεν κερδίζαμε, υπήρχε κόσμος στο προπονητικό κέντρο».

Τέλος, ο Κοβάσεβιτς μίλησε και για τον συμπατριώτη του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: «Γνωρίζω τον Σίνισα. Ήταν λιοντάρι ως παίκτης. Πάντα ήθελε να κερδίζει. Ήταν ηγέτης και εξακολουθεί να είναι και σήμερα ως προπονητής».