Ο αινιγματικός Κασάμι για Ολυμπιακό και η Γιουβέντους (vid)

Ο Παϊτίμ Κασάμι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό. Τι είπε για το παιχνίδι με τη Γιουβέντους και την παραμονή του στη Σιόν.

Ο αινιγματικός Κασάμι για Ολυμπιακό και η Γιουβέντους (vid)

Το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι απασχόλησε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τόσο τον περασμένο Ιανουάριο όσο και πριν δύο μήνες όταν και είχε έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση της Σιόν. Ο πρώην χαφ των "ερυθρόλευκων" έχει συμπάθειες στην Ελλάδα, ενώ και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο Κασάμι ζήτησε από τους ακόλουθους του στο instagram να του υποβάλουν ερωτήσεις και εκείνος από την πλευρά του απάντησε σε όλες. Ένας οπαδός του Ολυμπιακού τον ρώτησε αν υπάρχει θέμα επιστροφή του στον Ολυμπιακό και ο Κασάμι το άφησε ανοιχτό λέγοντας: "Θα δούμε φίλε".

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το αν του λείπει το "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Κασάμι να απαντάει: "Ναι, πάρα πολύ". Ο Ελβετός χαφ ρωτήθηκε και από φίλο της Σιόν αν θα μείνει στην ομάδα και παρέπεμψε στον πρόεδρο της ομάδας, τον Κονσταντίν.

Αγαπημένο παιχνίδι του Παϊτίμ Κασάμι με την ερυθρόλευκη φανέλα είναι αυτό με τη Γιουβέντους στο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 22 Οκτωβρίου 2014 όταν και είχε σκοράρει.

Όσον αφορά στο θέμα της επιστροφής του στο μεγάλο λιμάνι πράγματι υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι στην ομάδα του Πειραιά που έχουν εξαιρετική άποψη για τον έμπειρο χαφ. Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε να είναι και τόσο ζεστός, διότι όταν τέθηκε το θέμα της επιστροφής του Κασάμι εκείνος προτίμησε τον Καφού, που αποκτήθηκε κιόλας.

Θυμηθείτε και το γκολ του Παϊτίμ Κασάμι στη Γιουβέντους