«Δεν θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός το μεγάλο συμβόλαιο στον Γουίλσον»

Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία για τον Γουίλσον που μένει ελεύθερος από τη Μπράγκα. Πόσα ζητάει ο παίκτης και το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

«Δεν θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός το μεγάλο συμβόλαιο στον Γουίλσον»

Για τον Γουίλσον Εντουάρντο γράφουν οι Πορτογάλοι, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μπράγκα. Ο ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι γίνεται 30 ετών θέλει να κάνει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του. Η Μπράγκα δεν σκοπεύει να δώσει τα χρήματα που ζητάει ο Γουίλσον, ο οποίος μένει ελεύθερος.

Συγκεκριμένα η O' Jogo φιλοξενεί αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα του διεθνή με την Αγκόλα. Ο Γουίλσον θεωρεί ότι αυτό το συμβόλαιο θα είναι το τελευταίο μεγάλο της καριέρας του. Έτσι οι απαιτήσεις του ανέρχονται στο 1 εκατ. ευρώ. Το ρεπορτάζ έχει τίτλο «Ο Γουίλσον θέλει ένα εκατομμύριο ευρώ. Ο ένας δεν θέλει, ο άλλος δεν μπορεί».

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, αλλά δεν έχει υπογράψει σε κανέναν. Οι Ίβηρες αναφέρονται και στο ενδιαφέρον από την Ελλάδα.

Το όνομα του Ολυμπιακού έχει εμπλακεί σε αυτή την ιστορία και σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να δώσουν 1 εκατ. ευρώ το χρόνο στον παίκτη. Δεν θέλει ο Ολυμπιακός να φτάσει σε αυτό το ποσό όπως αναφέρουν από την Πορτογαλία.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη που έχει ως μεγάλο όπλο τον Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να φτάσει αυτό το ποσό. Στην Πορτογαλία θεωρούν αδύνατο η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πλησιάσει το 1 εκατ. ευρώ που ζητάει ο ποδοσφαιριστής. Στα χέρια του ποδοσφαιριστή υπάρχουν προτάσεις και από τη Σαουδική Αραβία.