Ο Ζότα, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ!

Το ενδιαφέρον για τον εξτρέμ της Μπενφίκα, Ζότα, από Ολυμπιακό και Νότιγχαμ.

Ο Ζότα, ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ!

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού ώστε να αποκτήσει με δανεισμό τον Ζότα από την Μπενφίκα κάνει ξανά λόγο ρεπορτάζ της πορτογαλικής «Record», ενώ το δημοσίευμα αναπαράγεται στην Αγγλία, διότι ο παίκτης φέρεται να προτιμά να παίξει εκεί. Με τη Νότιγχαμ να καραδοκεί.

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Ζότα που έχει δυνατό συμβόλαιο με την Μπενφίκα αλλά όχι εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής στη βασική ενδεκάδα εξετάζεται να παραχωρηθεί ως δανεικός, με τον ίδιο να προτιμά να παίξει στην Αγγλία και ειδικότερα στην Premier League. Δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου πάντως να πάει και σε ομάδα της Championship και κάπου εκεί τα ρεπορτάζ εμπλέκουν τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Ο Ζότα έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωση να πάει στην Ελλάδα θα εξεταστεί από την πλευρά του μόνο εάν δεν προκύψει κάτι από την Αγγλία. Και αυτό που ισχύει είναι ότι η Νότιγχαμ μπορεί να αποτελέσει προορισμό του, παρόλο που ο ίδιος θα προτιμούσε να συνεχίσει στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος».

Είναι φανερό ότι ο νεαρός εξτρέμ βρίσκεται, όπως εδώ και καιρό έχει αποκαλύψει το «ΦΩΣ», στα ραντάρ του Ολυμπιακού, αλλά και της ομάδας στην Αγγλία που έχει ιδιοκτήτη τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ζότα είναι παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και εκτιμά ιδιαίτερα ο Πέδρο Μαρτίνς, καθώς πρόκειται για ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια του πορτογαλικού ποδοσφαίρου.