Μετά τον Ελ Αραμπί ο Μπουά!

Αυτό που συνδέει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Κέβιν Μπουά και τα γκολ τους με Ολυμπιακό και Βασιλεία.

Μετά τον Ελ Αραμπί ο Μπουά!

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τις άκρες τις επίθεσης ενόψει της νέας σεζόν βρίσκεται ο Κέβιν Μπουά που μένει ελεύθερος από την Βασιλεία, όπως αποκαλύφθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Ελβετία.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι μία πολύ σοβαρή επιλογή για τους Πειραιώτες, καθώς βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, ενώ και ο ίδιος θεωρεί ότι ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα και να παίξει για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του, έπειτα από την επιτυχημένη παρουσία του στις ομάδες της Ελβετίας.

Υπάρχει ένα στοιχείο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσον αφορά τη φετινή παρουσία του Μπουά στην Ευρώπη με την Βασιλεία, το οποίο συνδέεται με τον Ολυμπιακό και πιο συγκεκριμένα με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Στις 27 Αυγούστου του 2019, ο Ολυμπιακός πήγε ως απόλυτο φαβορί στην Ρωσία για να παίξει με την Κράσνονταρ για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα ως μεγάλο όπλο. Το γρήγορο γκολ των Ρώσων πήγε να περιπλέξει την κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε αμέσως με τον Ελ Αραμπί που στη συνέχεια πέτυχε και το δεύτερο γκολ της νίκης για την ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός συνέχισε στο Champions League και η Κράσνονταρ σε όμιλο του Europa League.

Ο πρώτος αντίπαλος της ρωσικής ομάδας, λίγες μέρες αργότερα, στις 19 Σεπτεμβρίου, στο St. Jakob-Park ήταν η Βασιλεία. Η ελβετική ομάδα ήταν εξαιρετική και επιβλητική από το ξεκίνημα, με πρωταγωνιστή τον Μπουά, ο οποίος έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο! Για να ακολουθήσουν άλλα τρία της Βασιλείας στην επανάληψη για το τελικό 5-0!

Από εκεί που σταμάτησε ο Ελ Αραμπί δηλαδή, με τα δύο γκολ επί της Κράσνονταρ, συνέχισε ο Μπουά με άλλα δύο γκολ επί της ρωσικής ομάδας! Ποιός ξέρει, μπορεί σε λίγους μήνες να φορούν οι δυο τους την ίδια φανέλα, να συνεργάζονται και να διαπρέπουν με τον Ολυμπιακό στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα...