Καραγκούνης: «Μου άρεσε φέτος η Ίντερ και το δίδυμο Λουκάκου - Λαουτάρο»

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Καραγκούνης σε ιταλικό Μέσo μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού και θυμάται το πέρασμά του από την Ίντερ.

Καραγκούνης: «Μου άρεσε φέτος η Ίντερ και το δίδυμο Λουκάκου - Λαουτάρο»

«Η κατάσταση είναι δύσκολη, συγκεκριμένα στη χώρα σας ήταν από την αρχή σοβαρή, αλλά ελπίζω ότι όλος ο κόσμος μπορεί να ξεπεράσει αυτή τη φάση και να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή».

Λόγια του Γιώργου Καραγκούνη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική ιστοσελίδα tuttomercatoweb.

Καμπάνα: «Με κορονοϊό εγώ και η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Θεό»


Ο Έλληνας πρώην διεθνής μέσος, που αγωνίστηκε στο παρελθόν με την Ίντερ, κερδίζοντας μάλιστα το Κύπελλο, τόνισε ότι πηγαίνει συχνά στην Ιταλία και ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει.

«Σχεδόν τρεις εβδομάδες είμαι με την οικογένεια και όποτε είναι δυνατόν πηγαίνω για μια βόλτα και έπειτα γυρίζω σπίτι. Βλέπω μερικές ταινίες για να περάσει η ώρα. Τώρα το σημαντικό είναι όλοι να έχουν υγεία, τα υπόλοιπα έρχονται αργότερα. Οι φίλαθλοι περιμένουν το πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά τώρα ας ανησυχούμε μόνο για την υγεία και πώς θα νικηθεί αυτός ο ιός», πρόσθεσε.

Premier League: Συζητήσεις για επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Ιούνιο!

«Έχω πάντα πολλούς φίλους στο Μιλάνο και θυμάμαι με μεγάλη ευχαρίστηση τα δύο αυτά χρόνια, στα οποία κερδίσαμε ένα ιταλικό Κύπελλο. Είναι πάντα ωραίο όταν επιστρέφω στο Μιλάνο. Η Ίντερ αυτή τη σεζόν μού άρεσε. Σχεδόν πάντα έπαιζε καλά παιχνίδια και μπορεί ακόμα να αγωνιστεί για το σκουντέτο. Έχει ένα καλό πρωτάθλημα μέχρι τώρα. Οι Λαουτάρο και Λουκάκου έδειξαν καλή συνεργασία, αλλά όλη η ομάδα πήγε καλά και έκανε καλή δουλειά. Όμως τώρα επαναλαμβάνω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σκεφτούμε και να επικεντρωθούμε. Λυπάμαι πολύ για τη Λομβαρδία που έχει πληγεί σοβαρά, δεν έχω λόγια, ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα».