Καμπάνα: «Με κορονοϊό εγώ και η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Θεό»

Ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς Λεονάρντο Καμπάνα αποκάλυψε ότι προσβλήθηκαν ο ίδιος και η οικογένειά του από τον κορονοϊό πριν από τρεις εβδομάδες, ωστόσο κατάφεραν να τον ξεπεράσουν μένοντας σε καραντίνα

Καμπάνα: «Με κορονοϊό εγώ και η οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Θεό»

Με δήλωσή του ο Λεονάρντο Καμπάνα αποκάλυψε πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του προσβλήθηκαν από τον κορονοϊό πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Ο ποδοσφαιριστής της Γουλβς εξήγησε πόσο γρήγορα μεταδόθηκε ο ιός στο οικογενειακό του περιβάλλον αλλά και πώς κατάφερε να τον ξεπεράσει μένοντας σε καραντίνα.

Συγκεκριμένα ο αθλητής από τον Ισημερινό δήλωσε: «Είχα διαγνωστεί πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, ευχαριστώ τον Θεό, αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό από τότε που όλοι μαζί ήμασταν στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και έπειτα εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες. Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες».