Ελαμπντελαουί: «Ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης, όλοι μαζί θα κερδίσουμε»

Ο άσος του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί, απηύθυνε έκκληση στον κόσμο να ακολουθεί τα μέτρα της κυβέρνησης για την καταπολέμηση του κορονοϊού.

Ελαμπντελαουί: «Ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης, όλοι μαζί θα κερδίσουμε»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έστειλε το δικό του μήνυμα στη μάχη κατά του κορονοϊού, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού τόνισε την αναγκαιότητα της τήρησης των μέτρων της κυβέρνησης, ενώ ευχαρίστησε όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας και τους υπαλλήλους στα σούπερ μάρκετ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ομάρ:

«Γεια σε όλους. Περνάμε δύσκολους και περίεργους καιρούς, οπότε είναι σημαντικό να θυμίζουμε στους εαυτούς μας, να θυμίζουμε ο ένας στον άλλον να είμαστε καλά ήρεμοι, κι όχι στρεσαρισμένοι. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες της κυβέρνησης. Για μερικούς από εμάς είναι τόσο απλό όσο το να μένουμε σπίτι. Ξέρω ότι όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές όμως, είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τα μέτρα, γιατί όλοι μαζί θα κερδίσουμε! Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ιατρικό τομέα, όλους όσοι βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη, όλους τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ και όχι μόνο. Εκτιμούμε όλα όσα κάνετε, σας ευχαριστούμε για όλα. Μείνετε ασφαλείς και προσέχετε ο ένας τον άλλον», ήταν το μήνυμα του Νορβηγού μπακ.