Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Μπα (pics)

Ο στόπερ του Ολυμπιακού Ουσεϊνού Μπα έστειλε βοήθεια στη Σενεγάλη για να αντιμετωπίσουν τον κορονοϊό και οι συμπατριώτες του την υποδέχθηκαν φορώντας μπλούζες με το πρόσωπό του!

Ολυμπιακός: Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Μπα (pics)

Η ανθρωπότητα ζει δύσκολες στιγμές εξαιτίας του κορονοϊού. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι ο ένας να στέκεται στο πλευρό του άλλου και να υπάρχει βοήθεια.

Κινούμενος προς αυτή την κατεύθυνση ο Ουσεϊνού Μπα δεν ξέχασε τους συμπατριώτες του. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έστειλε στην πατρίδα του πακέτο βοήθειας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα ο Μπα έστειλε απολυμαντικά, σαπούνια, απορρυπαντικά, άλλα είδη προσωπικής υγιεινής και προστασίας από τον ιό.

Η βοήθεια από τον Μπα έφτασε στη Σενεγάλη και οι συμπατριώτες του την παρέλαβαν και την υποδέχθηκαν φορώντας μπλούζες με το πρόσωπο του άσου του Ολυμπιακού.

«Τώρα είναι η στιγμή να υποστηρίξουμε και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλον. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε υγιείς, να μένουμε στο σπίτι, να φροντίζουμε για την προσωπική υγιεινή και να σώζουμε ζωές. Μαζί θα το ξεπεράσουμε», είναι το μήνυμα που είχε στείλει ο Ουσεϊνού Μπα.

Δείτε τις φωτογραφίες με τη βοήθεια του Ουσεϊνού Μπα στη Σενεγάλη.