Κοβάσεβιτς για κορονοϊό: «Πότε ήταν εύκολα για μας στη Σερβία; Στον πόλεμο με τις βόμβες;»

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς σε συνέντευξη που έδωσε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του μίλησε για τον κορονοϊό σε Ελλάδα και Σερβία, αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κοβάσεβιτς για κορονοϊό: «Πότε ήταν εύκολα για μας στη Σερβία; Στον πόλεμο με τις βόμβες;»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντάρκο Κοβάτσεβιτς στην ιστοσελίδα sport.blic.rs της πατρίδας του, στην οποία μίλησε για:

Την κατάσταση στην Ελλάδα: «Πειθαρχία και σεβασμός, αυτό είναι το κλειδί και θα ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη. Μια μέρα είχε 25 βαθμούς Κελσίου και πολλοί άνθρωποι έτρεχαν στις παραλίες και στις καφετέριες. Το ίδιο απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας. Νομίζω ότι πήραν τη σωστή απόφαση στην Ελλάδα».

Τα επίσης αυστηρά μέτρα που πάρθηκαν στη Σερβία: «Δέχομαι με ικανοποίηση τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Δεν είναι απλά μια σοβααρή κατάσταση, μιλάμε για συναγερμό. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες. Η ψυχή μου πονάει. Θα νικήσουμε όμως, είμαι σίγουρος. Είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε απλά περισσότερη πειθαρχία».

Τις δυσκολίες που υπάρχουν ελλείψει αθλητικών δραστηριοτήτων: «Δεν υπάρχει δίλημμα γι' αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Υπάρχει και κάτι πολύ όμορφο, ότι είσαι όλη την ώρα με την οικογένεια. Μιλάμε για τα πάντα, λέμε αστεία, θυμόμαστε παλιές όμορφες μέρες».

Το πότε θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα: «Είναι σαφές όμως πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο αν ξεκνήσεις πάλι μετά από 1-2 μήνες απραξίας. Είναι απίθανο. Ό,τι γίνει, θα αποφασιστεί από την UEFA και τις ομοσπονδίες. Ποιος ξέρει, ίσως να ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, ώστε να γίνουν ανθρώπινα οι προετοιμασίες».

Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ξεπέρασε τον κορονοϊό: «Μίλησα μαζί του, είναι μια χαρά, πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασε, ήταν πολύ καλά νέα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραούλ Μπράβο: «Ο Ντάρκο μου τηλεφώνησε ανήσυχος. Όλα προέρχονται από ένα... ροζ δημοσίευμα»

Οι Σέρβοι αποκαλύπτουν γιατί πυροβόλησαν τον Κοβάσεβιτς (pic)

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Η πρώτη του δήλωση μετά την επίθεση (pic)

Κοβάσεβιτς: Το λάθος του δράστη που έσωσε τη ζωή του Ντάρκο

Τι είπε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς για την επίθεση (pics)

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (vid)