Τι είπε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς για την επίθεση (pics)

Πως περιέγραψε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Αστυνομία την επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Τι είπε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς για την επίθεση (pics)

Θύμα ένοπλης επίθεσης έπεσε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος έχει γλιτώσει από θαύμα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δέχτηκε επίθεση έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα όταν άγνωστος πυροβόλησε προς το μέρος του.

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (vid)

Ο Σέρβος έδωσε την πρώτη του περιγραφή στους αστυνομικούς για το περιστατικό που έλαβε χώρα έξω από την οικεία του.

«Είδα έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος μου. Ενστικτωδώς έσκυψα δεξιά και τότε αυτός με πυροβόλησε και αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε», είπε ο Κοβάσεβιτς.

Τι γράφει ο ξένος Τύπος: «Ενέδρα στον Κοβάσεβιτς» (pics)

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στην Αστυνομία είχε κατέβει από το σπίτι του προκειμένου να παρκάρει το αυτοκίνητο του στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο «χτένισαν» την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

Το smart στο οποίο επέβαινε ο δράσης βρέθηκε 700μ. μακριά από το σπίτι του Ντάρκο τυλιγμένο στις φλόγες και μέσα σε αυτό βρισκόταν και το πιστόλι. Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνες έξω από το σπίτι του μήπως εντοπίσουν τη βολίδα.

Η περιοχή, πάντως έχει αποκλειστεί από αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών, οι οποίοι συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να συγκεντρώσουν στοιχεία για το συμβάν.