Κοβάσεβιτς: Το λάθος του δράστη που έσωσε τη ζωή του Ντάρκο

Τι αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες και εκδοχές της αστυνομίας για την παραλίγο δολοφονική επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Κοβάσεβιτς: Το λάθος του δράστη που έσωσε τη ζωή του Ντάρκο

Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για την παραλίγο δολοφονική επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα το βράδυ της Τρίτης (7/1).

Πυροβόλησαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς (vid)

Σύμφωνα με λοιπόν με τα τελευταίες πληροφορίες, προκύπτει από την ΕΛΑΣ ότι στόχος του δράστη ήταν να σκοτώσει τον Σέρβο και όχι απλώς να τον εκφοβίσει.

Γιατί όμως ο δράστης δεν τα κατάφερε, αφού κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ντάρκο; Όπως φαίνεται, ο Κοβάσεβιτς αντέδρασε ενστικτωδώς όταν αντίκρισε το όπλο glock πέφτοντας στο έδαφος.

Τι γράφει ο ξένος Τύπος: «Ενέδρα στον Κοβάσεβιτς»

Ο δράστης πυροβόλησε και, βλέποντας τον Ντάρκο πεσμένο στο έδαφος, ενδέχεται εκείνη την ώρα να θεώρησε ότι εκπλήρωσε την αποστολή του. Ότι η σφαίρα του δηλαδή βρήκε τον στόχο της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει άμεσα από τη σκηνή του εγκλήματος, χωρίς να επιχειρήσει να πυροβολήσει ξανά, για να μην χάσει άλλο χρόνο.

Τι είπε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς για την ένοπλη επίθεση (pics)

Έτσι ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο με το αυτοκίνητο μάρκας Smart, κατευθυνόμενος προς την περιοχή του Ελληνικού, όπου εγκατέλειψε το όχημα, καίγοντάς το.

Από τον πρώτο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο δεν είχε δηλωθεί κλεμμένο, τουλάχιστον όσον αφορά στις πινακίδες, οι οποίες φέρεται να ανήκουν σε κάτοικο της Μεσσηνίας.

Δεν αποκλείεται βέβαια το ενδεχόμενο οι πινακίδες να ήταν πλαστές για να κάνουν το έργο της αστυνομίας δυσκολότερο.