Τάκης Τσουκαλάς για το 1-4 της Λεωφόρου: «Πρώτη φορά στη ζωή μου λυπήθηκα τους Παναθηναϊκούς»

Απολαυστικός Τάκης Τσουκαλάς στο «ΦΩΣ» για το 1-4 του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τάκης Τσουκαλάς για το 1-4 της Λεωφόρου: «Πρώτη φορά στη ζωή μου λυπήθηκα τους Παναθηναϊκούς»

Συνέντευξη στον ΘΕΜΗ ΣΙΝΑΝΟΓΛΟΥ

«Πρώτη φορά στη ζωή μου λυπήθηκα τους Παναθηναϊκούς! Ήταν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου! Το είχα πει στον Αλεξανδρή πριν το ματς και αν δείτε το βίντεο βάζει το γκολ και δείχνει με το δάχτυλο στην εξέδρα εμένα πάνω στα κάγκελα»!

Τον Τάκη Τσουκαλά τον ξέρει όλη η Ελλάδα. Μου είπε λίγα αλλά απολαυστικά.

QUIZ: Πόσο καλά θυμάσαι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-4;

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο «ΦΩΣ» στις 20/3/2020

Τάκη τι θυμάσαι από εκείνο το ματς; Πες μου πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος.

Είχα πιάσει τον Αλεξανδρή δύο μέρες πριν το ματς και του είχα πει ότι τη μέρα του αγώνα ήταν τα γενέθλιά μου!

Ήταν πράγματι;

Ναι! Δεν ξανάγινε αυτό το πράγμα. Ήταν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου! (γελάει). Αν δεις το βιντεάκι, βάζει το πρώτο γκολ ο Αλεξανδρής και γυρνάει και δείχνει την εξέδρα μας. Εμένα έδειχνε! Ήμουν πάνω στα κάγκελα με τον κουμπάρο μου τον Νίκο. Μου είχε αφιερώσει το γκολ ο Αλεξανδρής επειδή του είχα πει ότι ήταν τα γενέθλιά μου. Πρέπει να σου πω ότι είχαμε πάει πάνω από 5.000 Ολυμπιακοί στη Λεωφόρο. Δεν είναι μόνο ότι είχαμε πάρει το 40% των εισιτηρίων νόμιμα, αλλά είχαμε στείλει Ολυμπιακούς να γραφτούν μέλη σε συνδέσμους του Παναθηναϊκού και τους είχαμε πάρει καμιά 200αριά εισιτήρια παραπάνω! Είχαμε σκάσει στο γήπεδο από παντού. Με μηχανάκια από την Κηφισίας, από τον Λυκαβηττό, από το Πεδίο του Άρεως. Οι πιο πολλοί είχαμε πάει με το τρένο, με το μετρό. Όταν πλησιάζαμε στο γήπεδο, δεν βλέπαμε Παναθηναϊκούς και έλεγα “τι γίνεται, μόνοι μας θα παίξουμε”; Μόνο λίγοι ήταν έξω από τη ΘΥΡΑ 13. Είχαν μπει μέσα πριν από εμάς...

Ξεκινάει το ματς και τι γίνεται.

Τέτοιος παλμός, τέτοια φωνή από τον κόσμο μας, δεν είχε ξαναγίνει. Δεν σταματήσαμε λεπτό, βοήθησε βέβαια και η έκβαση του αγώνα που βάζαμε το ένα γκολ μετά το άλλο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που λυπήθηκα τους Παναθηναϊκούς! Ναι, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, λυπήθηκα τους Παναθηναϊκούς εκείνη τη μέρα. Εκείνο το 1-4 μέσα στο σπίτι τους ήταν κάτι που τους πίκρανε πιο πολύ και από το 3-0 αργότερα στη Ριζούπολη. Εκείνο το βράδυ πήγαμε μετά το ματς στα μπουζούκια, βρήκαμε τους παίκτες του Ολυμπιακού και έγινε χαμός.

Είχες και τούρτα;

Όχι τούρτα, καπνογόνο είχαμε! (γελάει).