«Έτοιμη η Νάπολι να δώσει στον Ολυμπιακό 15 εκατ. ευρώ για τον Τσιμίκα»

Οι Ιταλοί επαναφέρουν το θέμα Τσιμίκα - Νάπολι, αναφέροντας ότι οι "Παρτενοπέι" είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν στον Ολυμπιακό μια πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή 5 λιγότερων από αυτά που οι ερυθρόλευκοι κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή.

«Έτοιμη η Νάπολι να δώσει στον Ολυμπιακό 15 εκατ. ευρώ για τον Τσιμίκα»

Στην Gazzetta Dello Sport αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: "Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένας παίκτης για τη θέση του αριστερού στη Νάπολι: Ο Μάριο Ρουί, καθώς η επάνοδος του Φαουζί Γκουλάμ καθυστερεί, εδώ και δύο χρόνια.

Η Νάπολι είναι έτοιμη να παρουσιάσει στον Ολυμπιακό πρόταση 15 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο Κώστα Τσιμίκα. Το όνομά του βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, Είναι το προφίλ ενός παίκτη που ιντριγκάρει τόσο τη διοίκηση όσο και το προπονητικό επιτελείο".

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας συνεχίζει και με οικονομικά δεδομένα, αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον ποδοσφαιριστή στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

"Οι συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ αναμένεται να τραβήξουν αρκετά, διότι η ελληνική ομάδα τον κοστολογεί 20 εκατ. ευρώ, πέντε περισσότερα από αυτά που προσφέρει η Νάπολι. Ο Τζουντόλι, ωστόσο, είναι πεπεισμένος ότι θα φτάσει σε συμφωνία όταν έρθει η αποφασιστική στιγμή, βάζοντας στο τραπέζι μπόνους".

Σημειώνεται ότι το "φλερτ" της ιταλικής ομάδας με τον 24χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού υφίσταται εδώ και μήνες, αλλά έχει "φουντώσει" μετά τις εκπληκτικές εμφανίσεις του Τσιμίκα, τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.