Η ανακοίνωση της Γουλβς για τους ταξιδιώτες-οπαδούς της στην Ελλάδα (pic)

Ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό, η Γουλβς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τον κόσμο της, πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση της Γουλβς για τους ταξιδιώτες-οπαδούς της στην Ελλάδα (pic)

Ταυτόχρονα με τον Ολυμπιακό, η Γουλβς εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε τον κόσμο της, πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για τη «φάση των 16» του Europa League θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών κατόπιν εντολής της ελληνικής Κυβέρνησης και ως εκ τούτου δίνει οδηγίες πως θα επιστρέψει το αντίτιμο των εισιτηρίων στους υποστηρικτές της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γουλβς:

«Με ανακοίνωση της η ελληνική Κυβέρνηση γνωστοποίησε χτες (8/03) την διεξαγωγή των αγώνων χωρίς θεατές μεταξύ 9 και 22 Μαρτίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός και η Γουλβς ζήτησαν διευκρινίσεις από την UEFA για το κατά πόσο επηρεάζει και το μεταξύ τους παιχνίδι.

Δυστυχώς η απόφαση αυτή επιβεβαιώθηκε και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη πρέπει να εναρμονιστούν με αυτή και τις ελληνικές αρχές.

Μοιραζόμαστε την απογοήτευση των υποστηρικτών μας που επηρεάζονται από αυτή την απόφαση και δεσμευόμαστε πως το αντίτιμο των εισιτηρίων θα επιστραφεί εντός 48 ωρών.

Οι επιστροφές θα γίνουν με την αρχική μέθοδο της πληρωμής και όσοι υποστηρικτές μας αγόρασαν αυτοπροσώπως εισιτήριο και πλήρωσαν με μετρητά, θα επικοινωνήσουν με το γραφείο των εισιτηρίων της Γουλβς για να κανονίσουν την επιστροφή των χρημάτων τους».