Η Γουλβς σκέφτεται το Champions League

Τι δήλωσε ο Ματ Ντόχερτι για τους στόχους της Γουλβς στην Αγγλία. 

Η Γουλβς σκέφτεται το Champions League

Ο Ματ Ντόχερτι δεν ήταν τόσο απογοητευμένος μετά την εντός έδρας ισοπαλία της Γουλβς με την Μπράιτον. Ο Ιρλανδός μπακ δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας του ότι η προσπάθεια της Γουλβς θα συνεχιστεί με στόχο όσο περισσότερες νίκες στη συνέχεια της σεζόν, έτσι ώστε να γίνει το ταμείο στο τέλος και να φανεί εάν μπορεί να επιτευχθεί η συμμετοχή στο Champions League της προσεχούς σεζόν.

Ο Ντόχερτι δήλωσε ότι «ήταν σημαντικό πως κρατήσαμε την εστία μας απαραβίαστη και όταν το κάνεις αυτό, έχεις πιθανότητες να φτάσεις στη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να το πετύχουμε. Συνεχίζουμε, όμως, την προσπάθεια. Και από την αρχή της περιόδου έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, δεν πιστεύω ότι θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε κανέναν εάν τελικά καταφέρουμε να υλοποιήσουμε αυτές τις φιλοδοξίες».

Ο δεξιός μπακ-χαφ της αντιπάλου του Ολυμπιακού δεν αναφέρθηκε στον αγώνα της προσεχούς Πέμπτης στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά πλέον για την Γουλβς όλο το ενδιαφέρον στρέφεται εκεί. Διότι και η διάκριση στο φετινό Europa League επίσης αποτελεί σημαντική φιλοδοξία για την Γουλβς, τον προπονητή και τους παίκτες της.