Βαλμπουενά: «Μαγεύει», γιατί περνάει καλά!

Ο Βαλμπουενά δήλωσε ότι θέλει να μείνει και του χρόνου στον Ολυμπιακό και το σημαντικό είναι ότι το δηλώνει με την καρδιά του!

Βαλμπουενά: «Μαγεύει», γιατί περνάει καλά!

Τα λόγια είναι περιττά... Τι να πρωτογράψεις; Για την αγωνιστική του παρουσία, για τα μαγικά με τις μπαλιές – ξυραφιές, για τις ασίστ που μοιράζει, για τα «δωράκια» που προσφέρει όπως πολύ ορθά είπε ο Σισέ, για την ποιότητά του, για τη διάθεσή του, για τη μαγκιά του, για τα νεύρα του όταν ο Ολυμπιακός έχανε;

Βαλμπουενά: «Και στα 36 στον Ολυμπιακό!» (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν διάνα με την επιλογή του Βαλμπουενά. Ένας παίκτης που τράβηξε το κουπί την περίοδο που ο Φορτούνης έδινε τον δικό του αγώνα για να γυρίσει στη δράση. Κυρίως όμως είναι ένας παίκτης που χαροποίησε τον κόσμο στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Λαμία όχι για τις συστημένες μπαλιές που έβγαλε στους Σισέ και Χασάν, αλλά για όλα όσα είπε μετά το ματς.

Βαλμπουενά: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω και του χρόνου στον Ολυμπιακό!» (vid)

«Εδώ και του χρόνου», είπε! Αυτό είναι το μυστικό με τον φετινό Βαλμπουενά. Ο Γάλλος περνάει καλά, γουστάρει που βρίσκεται στον Ολυμπιακό, ενθουσιάζεται στην ιδέα ότι κάθε πρωί πηγαίνει στον Ρέντη για να δουλέψει με τον Μαρτίνς. Αυτό βέβαια δεν είναι δική μας διαπίστωση, αλλά δικές του δηλώσεις. Ο Βαλμπουενά είπε ότι τα... χνώτα του με τον Πορτογάλο τεχνικό έχουν ταιριάξει επειδή έχουν την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Ολυμπιακός - Λαμία: Ματιέ, ο αρχηγός της «ορχήστρας» - Η κριτική των παικτών

Για τα όσα κάνει μέσα στο χορτάρι, θεωρούμε ότι έχουν στερέψει τα λόγια, δεν υπάρχει πλέον τίποτε άλλο να ειπωθεί. Άλλωστε, έχει εξελιχθεί πλέον σε συνήθεια αυτό που βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο με τον Γάλλο σούπερ σταρ. Όλα κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες και πίσω από τα φώτα των προβολέων των γηπέδων.

Όλα ξεκινούν από τη διάθεσή του και από το ότι περνάει τη δεύτερη εφηβεία του στον Ολυμπιακό. Αν περνούσε καλά στη Φενέρ, θα έμενε στην Πόλη. Τώρα που περνάει υπέροχα στον Πειραιά, θέλει να συνεχίσει του χρόνου. Και θα συνεχίσει...