Βαλμπουενά: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω και του χρόνου στον Ολυμπιακό!» (vid)

Ο MVP της νίκης-πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Λαμίας για το Κύπελλο Ελλάδας, Ματιέ Βαλμπουενά, δήλωσε αποφασισμένος για τίτλους και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον Πειραιά!

Βαλμπουενά: «Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω και του χρόνου στον Ολυμπιακό!» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σπουδαίου Γάλλου άσου στην κάμερα της Cosmote TV.

- Έχεις κάνει τα πάντα στην καριέρα σου, παρ' όλα αυτά μπαίνεις αλλαγή σε έναν αγώνα Κυπέλλου στο 46', έχεις τρεις ασίστ και καθορίζεις ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση. Ποιο είναι το κίνητρό σου;

«Μου αρέσει πάντα να μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο και να τα δίνω όλα. Είναι αυτό που ξέρω να κάνω και γι' αυτό έχω έρθει εδώ. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, θέλω να κερδίζω. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που έχω τρεις ασίστ σε ένα ημίχρονο και είμαι ευτυχισμένος γι' αυτό. Είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους και αυτό προσπαθώ να πετύχω».

- Με τον Χασάν έχετε δυο στα δύο, από τα δικά σου πόδια να σκοράρει με το κεφάλι ο Αιγύπτιος.

«Χαίρομαι που το κάναμε ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Χασάν. Είναι πολύ ωραίο που μπορώ να τον βοηθάω να σκοράρει κι αυτό μάς δίνει αυτοπεποίθηση».

- Απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο και ο κόσμος σε αποθεώνει. Θα σε βλέπουμε και του χρόνου με τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Μακάρι! Έχω ακόμα πολλές δυνάμεις και θα ήθελα να συνεχίσω. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, το απολαμβάνω. Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό και αν όλα πάνε καλά, γιατί όχι! Θα ήθελα πολύ να συνεχίσω αυτή την περιπέτεια με τον Ολυμπιακό».