Μέλο Περέιρα: Γράφουν και στην Πορτογαλία για το τέλος του!

Δεν θα παραμείνει στο πόστο του ο Βίτορ Μέλο Περέιρα σύμφωνα και με τους Πορτογάλους. Η θητεία του συμπατριώτη τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020 και όπως αναφέρει σήμερα η «A Bola» θα αποχωρήσει! Ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει σύμφωνα με τους Ίβηρες.

Μέλο Περέιρα: Γράφουν και στην Πορτογαλία για το τέλος του!

Τελειωμένο έχουν και οι Πορτογάλοι τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Η θητεία του συμπατριώτη τους στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2020 και όπως αναφέρει σήμερα η «A Bola» δεν θα παραμείνει στο πόστο του.

Μετράει μέρες ο Περέιρα…

«Ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα, ο οποίος κατέχει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔ από τον Ιούλιο του 2017 (ο δεύτερος ξένος που ανέλαβε μετά το Σκωτσέζικο Χιου Ντάλας το 2014), κατόπιν σύστασης της FIFA και της UEFA αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του.

Είναι πολύ πιθανό να επιλεχθεί ένας άλλος ξένος για τη θέση του από τη FIFA και την UEFA. O Ισπανός Χουάν Αντόνιο Φερνάντεζ Μαρίν είναι βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει» αναφέρει το δημοσίευμα της «A Bola» και καταλήγει πως ο Περέιρα είχε πάντα τη στήριξη από FIFA, UEFA αλλά το τελευταίο διάστημα δέχεται έντονη κριτική, ιδίως από τον Ολυμπιακό.