Ολυμπιακός: Η φωτογραφία του Κασάμι που φούντωσε ξανά τα σενάρια (pic)

Μία φωτογραφία που ανάρτησε ο Παϊτίμ Κασάμι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φούντωσε τα σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία του Κασάμι που φούντωσε ξανά τα σενάρια (pic)

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Παϊτίμ Κασάμι έχει μπει στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Είναι ένας χαφ που ξέρει την ομάδα και αγωνιστικά έχει στοιχεία που λείπουν από το παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά.

Πρόσφατα, μάλιστα και ο πρόεδρος της Σιόν είχε κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως ελπίζει να μείνει ο Κασάμι στην ομάδα του μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Ελβετός χαφ ποτέ δεν έχει κρύψει πως θα τον ενδιέφερε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά διατηρεί φιλικές σχέσεις ο Ελβετός χαφ και ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με τους "ερυθρόλευκους". Μία φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram στάθηκε αρκετή για να φουντώσει και πάλι τα σενάρια περί επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Ο Κασάμι συναντήθηκε σε αεροδρόμιο με τον γιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Μιλτιάδη και φωτογραφήθηκε μαζί του, αναρτώντας μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο instagram.

Δείτε τη φωτογραφία που φούντωσε ξανά τα σενάρια…