Ποδοσφαιριστής σκότωσε κότα κατά τη διάρκεια αγώνα και αποβλήθηκε (vid)

Σε αγώνα του τοπικού πρωταθλήματος της Κροατίας ο ποδοσφαιριστής της Γιέλεγκραντ Ιβάν Γκάζντεκ κυνήγησε μια κότα που μπήκε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο και την σκότωσε με μια κλωτσιά.

Ποδοσφαιριστής σκότωσε κότα κατά τη διάρκεια αγώνα και αποβλήθηκε (vid)

Ένα απίστευτο video κάνει το γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ένας ποδοσφαιριστής σε τοπικό πρωτάθλημα της Κροατίας κυνήγησε μια κότα που μπήκε ξαφνικά μέσα στο γήπεδο και τη σκότωσε με φυσικό επακόλουθο την αποβολή του.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Γιέλεγκραντ αγωνιζόταν με την Γιασένοβατς. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κότες εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Ιβάν Γκάζντεκ άρχισε να κυνηγάει μια από αυτές και την σκότωσε με κλωτσιά. Ο διαιτητής του αγώνα μόλις είδε τι συνέβη, έδειξε κατευθείαν κόκκινη κάρτα στον Γκάζντεκ για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε μετά το θλιβερό περιστατικό:

«Συνέχεια μπαίνουν κότες στο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος είναι γεμάτος από κόπρανα και αυτό είναι ανθυγιεινό. Δεν ήθελα να σκοτώσω την κότα. Ζήτησα συγγνώμη και αποφάσισα να της δώσω μια νέα. Εγώ έχω ένα σκύλο, δύο γάτες και επίσης έναν παπαγάλο».

Δείτε το σοκαριστικό video:

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας