Επίσημο: Ο Ποντένσε ανανέωσε με τον Ολυμπιακό έως και το 2023!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν σε μία αιφνιδιαστική κίνηση, την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο άσο, για τον οποίο ήδη ερίζουν οι Σεβίλλη και Άρσεναλ.

Επίσημο: Ο Ποντένσε ανανέωσε με τον Ολυμπιακό έως και το 2023!

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε αμέτοχος με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για τον Ντάνιελ Ποντένσε. Εδώ και μέρες είχε μιλήσει με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Ποντένσε ήταν σύμφωνος. Το θέμα είναι ότι όλες οι συζητήσεις έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/10) λοιπόν, η πειραϊκή ΠΑΕ αιφνιδίασε και ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ποντένσε εώς το καλοκαίρι του 2023. Όταν είχε αποκτηθεί τον Ιούλιο του 2018, είχε συμφωνήσει εώς το 2022. Ο Ολυμπιακός λοιπόν του επέκτεινε το συμβόλαιο για μία σεζόν παραπάνω.

Ο 24χρονος Πορτογάλος αμέσως μετά τις υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια».

«Βρισκόμαστε στο UEFA Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Eίμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό το λόγο ανανέωσα.

Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα».

«Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Ο 23χρονος Πορτογάλος, επέκτεινε τη συνεργασία του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, έως και το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας από το καλοκαίρι του 2018 όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα ερυθρόλευκα, μετρώντας μέχρι τώρα 55 συμμετοχές και 10 τέρματα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, υπογράμμισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την ανανέωση του συμβολαίου μου γιατί μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, έναν τεράστιο σύλλογο με μεγάλη ιστορία που παλεύει για τρόπαια.
Βρισκόμαστε στο UEFA Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ολυμπιακό. Eίμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και για αυτό το λόγο ανανέωσα.

Σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ευχαριστώ πολύ τον Ολυμπιακό για την εμπιστοσύνη του σε εμένα.

Η ανανέωση είναι ένας τρόπος να δείξω την ευγνωμοσύνη μου στους ανθρώπους της ομάδας για όσα κάνουν για μένα και θέλω να συνεισφέρω στον σύλλογο προκειμένου να συνεχίσει να γράφει ιστορία και να κερδίζει τίτλους. Θέλω να αφήσω το σημάδι μου στον σύλλογο».