Φορτούνης: «Ήταν να πάω στον ΑΠΟΕΛ, μακάρι να παίξει στον Ολυμπιακό ο Κωστή»

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τον Ιωάννη Κωστή, το ματς με την Μπάγερν, τον τραυματισμό του, ενώ παραδέχτηκε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στον ΑΠΟΕΛ.

Φορτούνης: «Ήταν να πάω στον ΑΠΟΕΛ, μακάρι να παίξει στον Ολυμπιακό ο Κωστή»

Ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την δημιουργία του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Λάρνακας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε στο sportime.sigmalive.com και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον τραυματισμό, στο προσεχές ματς των «ερυθρολεύκων» με την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League και στον Ιωάννη Κωστή.

Προσοχή, μην τρελάνουμε τον Κωστή

Ακόμα, ο 27χρονος διεθνής άσος αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας Γιοβάνοβιτς στον ΑΠΟΕΛ βρέθηκε πολύ κοντά να υπογράψει στην κυπριακή ομάδα: «Τότε προπονητής ήταν ο Γιοβάνοβιτς. Ήταν κοντά να έρθω εδώ. Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, είχε καλή ομάδα ο ΑΠΟΕΛ. Δεν ήρθα όμως και προχωράμε».

Για τον Ιωάννη Κωστή, είπε τα εξής: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, άκουσα όμως το θέμα τις τελευταίες ημέρες. Μακάρι το παιδί να έρθει στην ομάδα και να ενταχθεί και να παίξει όσο πιο γρήγορα μπορέσει. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγάλες και εμείς θα τον υποδεχθούμε για να μπει σιγά - σιγά στην πρώτη ομάδα. Μακάρι το παιδί να προχωρήσει, να δουλέψει και να παίξει στον Ολυμπιακό».

Για το προσεχές ματς με την Μπάγερν Μονάχου, τόνισε: «Η Μπάγερν είναι το φαβορί του ομίλου, όμως εμείς θα μπούμε χωρίς φόβο. Στο γήπεδο μας θα έχουμε και τον κόσμο που δημιουργεί καταπληκτική ατμόσφαιρα, πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και μακάρι να το πετύχουμε».

Αναφορικά με τον σοβαρό τραυματισμό του, ο αρχηγός των Πειραιωτών σχολίασε: «Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο, έτυχε σε μένα φέτος, δυσκολεύομαι γιατί δεν έχω βρεθεί ξανά σε τέτοια θέση, αλλά τώρα σιγά-σιγά κάνω προπονήσεις και βρίσκομαι όλο και πιο κοντά στην ομάδα, είμαι καλύτερα».

Τέλος, μιλώντας για το μέλλον του, υπογράμμισε: «Πάντα υπάρχουν βλέψεις σ' έναν ποδοσφαιριστή, αυτή τη στιγμή όμως είμαι γεμάτος στον Ολυμπιακό, τα έχω όλα, δεν μου λείπει κάτι γι' αυτό και υπέγραψα το καινούργιο μου συμβόλαιο. Ο κόσμος, η διοίκηση, ο προπονητής, το κλίμα είναι εξαιρετικό. Ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και μακάρι να το κάνω και τα υπόλοιπα χρόνια».