Ολυμπιακός: Όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Γιουβέντους - Πρώτος και αήττητος!

Ο Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται σε μία κλειστή ομάδα ευρωπαϊκών συλλόγων, αήττητων και πρώτων στα εθνικά του πρωταθλήματα. Κορυφαία επίδοση στην άμυνα για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Όπως Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Γιουβέντους - Πρώτος και αήττητος!

Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά το πέρας των πρώτων 6 αγωνιστικών, έχοντας απολογισμό 5 νικών και 1 ισοπαλίας.

Το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά παραμένει πρώτη και αήττητη στο πρωτάθλημά της την τοποθετεί σε μία ειδική λίστα κλαμπ που δεν έχουν γνωρίσει την ήττα στο εθνικό τους πρωτάθλημα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με ματιά στο Top-30 της ειδικής βαθμολογίας του UEFA βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ίδια λίστα με ομάδες όπως η Λίβερπουλ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Βόλφσμπουργκ, η Γιουβέντους, η Φαμαλικάο, η Μποαβίστα, η Μπριζ, ο Άγιαξ, η Αϊντχόφεν, η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η Σάλτσμπουργκ και η Σλάβια Πράγας.

Κορυφαίο παθητικό στην Ευρώπη!

Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την πρωτιά και σε μία ακόμα κατηγορία, αφού μαζί με τη Σλάβια Πράγας και Ανόρθωση έχουν την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ σε έξι ματς, την ίδια που οι Τσέχοι έχουν δεχτεί ισάριθμα τέρματα σε 12 ματς και οι Κύπριοι σε 4. Δεύτερο καλύτερο παθητικό στην Ευρώπη έχουν οι Μπενφίκα, Μπριζ με τρία γκολ και οι Γιουβέντους, Ίντερ, Βόλφσμπουργκ, Ατλέτικο, Παρί, Άλκμααρ, Μποαβίστα, Λουντογκόρετς, Ντιναμό Ζάγκερμπ, Μίντιλαντ και Ντέσνα με τέσσερα.