Καρεμπέ: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά την Ρεάλ»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε τόσο για την δεύτερη θητεία του πρώην συμπαίκτη του στην «Βασίλισσα», Ζινεντίν Ζιντάν, όσο και για την Μπολόνια για την οποία είχε αγωνιστεί στο παρελθόν.

Καρεμπέ: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά την Ρεάλ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ δεν θα μπορούσε να λείψει από το φιλικό των παλαίμαχων της Ρεάλ Μαδρίτης με αυτών της Μπολόνια, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 110 χρόνων από την ίδρυση των «ροσομπλού» στο γήπεδο Renato Dall'Ara.

Συγκινητικό μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς προς όλες τις ομάδες! (vid)

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης λοιπόν ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στο ιταλικό «Tuttomercatoweb», αναφορικά με το βίντεο-μήνυμα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που προβλήθηκε στα μόνιτορ του σταδίου κατά την διάρκεια του ματς, αλλά και σχετικά με την φετινή πορεία τόσο της Ρεάλ Μαδρίτης όσο και της Μπολόνια.

Σχετικά με το παιχνίδι ο Καρεμπέ τόνισε:

«Έχω παίξει στην Serie A, έχω πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και απόψε ήρθαμε για να γιορτάσουμε την επέτειο της Μπολόνια.

Υπάρχει συγκίνηση γιατί έχω παίξει και δίπλα στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς στην Μπολόνια ήταν παίκτης παγκόσμιας κλάσης και τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να νικήσουμε την λευχαιμία.

Το μήνυμά του ήταν συγκινητικό. Μετά από αυτό δεν ήταν εύκολο να μπούμε στο χορτάρι και να παίξουμε».

Ενώ σε ερώτηση σχετική με την εμφανή απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γάλλος απάντησε: «Φέτος είναι πρώτη στη βαθμολογία η Ρεάλ. Τα πάει καλά όμως δεν ήταν εύκολο για τον Ζιντάν να αναλάβει ξανά τα ηνία μίας ομάδας που είχε κερδίσει τόσα πολλά. Θεωρώ πως η φιλοδοξία του είναι να ξαναδώσει νοοτροπία νικητή στην Ρεάλ».

Τέλος, αναφορικά με την πορεία που κάνει την φετινή σεζόν η Μπολόνια, είπε: «Η Γιουβέντους παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της Ιταλίας, φέτος βλέπω μεγαλύτερη ισορροπία και χάρη στην Ίντερ και στην Νάπολι θα υπάρχει μεγαλύτερος συναγωνισμός. Για την Μπολόνια δεν είναι εύκολα τα πράγματα, έχουν ανάγκη από βαθμούς για να ανέβουν στην κατάταξη».