Συγκινητικό μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς προς όλες τις ομάδες! (vid)

Δείτε το συγκινητικό βίντεο-μήνυμα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ο οποίος δίνει την δική του μάχη με την λευχαιμία.

Συγκινητικό μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς προς όλες τις ομάδες! (vid)

Ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς όπως είναι γνωστό δίνει τη δική του μεγάλη μάχη κατά της λευχαιμίας.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης των παλαίμαχων της Μπολόνια, με αφορμή την συμπλήρωση 110 χρόνων των «ροσομπλού», την οποία παρακολούθησαν περισσότεροι από 15.000 φίλαθλοι, και όπου οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης νίκησαν (4-2) εκείνους της ιταλικής ομάδας, έπαιξε ένα άκρως συγκινητικό video-μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς στα μόνιτορ του σταδίου «Renato Dall'Ara» στην Μπολόνια.

Βγήκε από το νοσοκομείο ο Μιχαΐλοβιτς - Eτοιμάζεται για τη Γιουβέντους!

Στο βίντεο ο προπονητής της Μπολόνια αναφέρει τα εξής: «Περιμένετε λίγο παιδιά, περιμένενετε. Θα ήθελα να χαιρετήσω και εγώ. Ήθελα να είμαι μαζί σας, λυπάμαι που δεν είμαι. Ξέρετε ότι βγήκα από το νοσοκομείο χθες αλλά ήθελα να είμαι με την οικογένειά μου στη Ρώμη, να δω τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Θα με καταλάβετε, πιστεύω ότι θα με συγχωρέσετε γι αυτό. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους εσάς, όλους τους φιλάθλους της Μπολόνια, όλες τις ομάδες για όσα έχουν κάνει για εμένα. Θα ήθελα έτσι να χαιρετήσω τους οπαδούς, την ομάδα και όλους όσοι ήταν κοντά μου σε αυτές τις στιγμές που αγωνίζομαι με την ασθένεια. Όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές σταθήκατε δίπλα μου και μου δώσατε μεγάλη δύναμη. Σε αυτήν την ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, που δίνω μία μάχη ενάντια στην ασθένεια αυτή, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά και θα νικήσω, εξαιτίας σας και εξαιτίας της αγάπης της οικογένειάς μου. Θέλω επίσης να χαιρετήσω την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία συμφώνησε να συμμετάσχει σε αυτόν την εορτασμό των 110 χρόνων, μία μεγάλη τιμή για όλους τους ανθρώπους της Μπολόνια για όλη την πόλη. Έναν ιδιαίτερο χαιρετισμό στους αδελφούς μου, Κριστιάν Καρεμπέ και Κλάρενς Ζέεντορφ: Σας αγαπώ παιδιά. Αρχίστε το παιχνίδι παιδιά, αλλά θέλω να πω δύο λέξεις στον Μάρκο (Ντι Βάιο): Ω Μάρκο μην κάνεις αστεία, πρέπει να κερδίσουμε, όπως γι αυτό προσπαθούμε πάντα. Τις ευχές μου παιδιά, ευχές στη Μπολόνια, ευχές σε όλους. Σας αγαπώ».