Οι Γάλλοι μπλέκουν Ολυμπιακό με Ιμπουλά

Στην Γαλλία φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη έναν ποδοσφαιριστή για τους «ερυθρόλευκους» ως μεταγραφικό στόχο. Πρόκειται για τον 26χρονο «κόφτη» της Στόουκ, Ζιανελί Ιμπουλά.

Οι Γάλλοι μπλέκουν Ολυμπιακό με Ιμπουλά

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ώρες για τον Ολυμπιακό κι ενώ πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Στην Γαλλία μπλέκουν τους Πειραιώτες με τον Ζιανελί Ιμπουλά. Πρόκειται για έναν 26χρονο καθαρόαιμο «κόφτη» που ανήκει στην Στόουκ (έχει συμβόλαιο εώς το 2021) και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Ράγιο Βαγεκάνο, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ σε 24 παιχνίδια.

Την συγκεκριμένη περίπτωση εξετάζουν και η Τορίνο, ομάδες από το Σαμπιονά, αλλά και οι Μπριζ, Λέτσε. Είναι διεθνής με το Κονγκό, αλλά έχει βελγικό διαβατήριο.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ψάχνεται να φύγει από την Στόουκ και έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες. Το αν απασχολεί τον Ολυμπιακό ή όχι θα φανεί τις επόμενες τέσσερις μέρες. Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.