Η κλήρωση και η διαχείριση δύο… καρπουζιών

Μία καλή κλήρωση περιμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει πλέον μπροστά του ένα βουνό με πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Η κλήρωση και η διαχείριση δύο… καρπουζιών

Εύκολους αντιπάλους δεν είχε ο Ολυμπιακός στα προκριματικά, αλλά απέφυγε και τα θηρία. Το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι μία καλή κλήρωση και στους ομίλους του Champions League.

Ολυμπιακός: Οι ημερομηνίες των αγώνων στους ομίλους του Champions League

Είναι γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" στις δύο τελευταίες τους συμμετοχές τόσο σε Europa League όσο και σε Champions League δεν είχαν καθόλου καλές κληρώσεις. Στην τελευταία τους συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είχαν πέσει πάνω σε Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πέρσι στο Europa League είχαν στον όμιλο τη Μίλαν, τη Μπέτις και τη Ντουντελάνζ. Έπρεπε να κάνουν την υπέρβαση για να προκριθούν στην επόμενη φάση όπως και την έκαναν. Τώρα περιμένουν να τους χαμογελάσει η κλήρωση αύριο στο Μονακό.

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός 1-2: Τα highlights της επικής «ερυθρόλευκης» νίκης-πρόκρισης στη Ρωσία

Στον Ολυμπιακό εκτός από τους αντιπάλους περιμένουν να δουν και πως θα διαμορφωθεί συνολικά το πρόγραμμα τους. Τους περιμένει ένα βουνό από τη στιγμή που εξασφάλισαν και τη συμμετοχή τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το λένε στο λιμάνι και το πιστεύουν ότι ο μεγάλος τους στόχος είναι η Ελλάδα, αλλά δεν θέλουν να κάνουν τον κομπάρσο στον όμιλο.