To «μηδέν» στην άμυνα του Ολυμπιακού έχει ονοματεπώνυμο: ΖΟΣΕ ΣΑ

Ένα βήμα πριν την είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ένα εμπόδιο έμεινε: η Κράσνονταρ.

To «μηδέν» στην άμυνα του Ολυμπιακού έχει ονοματεπώνυμο: ΖΟΣΕ ΣΑ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Μπασακσεχίρ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και με δύο νίκες σε βάρος της τουρκικής ομάδας "σφράγισε" την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Champions League.

Χαλάλι τα λεφτά ρε Σα!

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν πιο ουσιαστική στα παιχνίδια με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ και δικαίως πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Η απόκρουση του Σα στο πέναλτι του Βίτσκα (vid)

Συνολικά, στα προκριματικά, πέτυχε 7 γκολ και δεν δέχθηκε κανένα! Από τα 7 γκολ, τα 5 προήλθαν από στημένες φάσεις και μόλις δύο σε κανονική ροή αγώνα! Το ένα του Γκερέρο, ο οποίος έκανε το 2-0 στο τελικό 4-0 επί της Βικτόρια Πλζεν στον Πειραιά και το άλλο του Γιώργου Μασούρα στην Κωνσταντινούπολη.

Μπρούνο σε Σα: «Σε ευχαριστώ»!

Το μηδέν στην άμυνα έχει ονοματεπώνυμο: ΖΟΣΕ ΣΑ. Ο Πορτογάλος πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στα προκριματικά του Champions League, με αποκορύφωμα τις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ. Στο πρώτο παιχνίδι απέκρουσε πέναλτι του Βίσκα στις καθυστερήσεις, κρατώντας το 0-1 για τον Ολυμπιακό και χθες (13/8) "γέμισε" την εστία του, όντας σε καταπληκτική βραδιά.

Το δοκάρι της Πλζεν και η απόκρουση του Σα (vids)

Φυσικά, μερίδιο για το "μηδέν" στην άμυνα έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, αφού η αμυντική λειτουργία ξεκινάει από τους επιθετικούς, αλλά ο Ζοσέ Σα φέτος είναι "το κάτι άλλο".