Μπρούνο σε Σα: «Σε ευχαριστώ»!

O Βραζιλιάνος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο γκολκίπερ για το πέναλτι που έπιασε στην Κωνσταντινούπολη.

Μπρούνο σε Σα: «Σε ευχαριστώ»!

Κάποιοι έκαναν λόγο για άστοχη επιλογή του Μαρτίνς να βάλει στο τέλος τον Μπρούνο, κάποιοι άλλοι υποστήριζαν ότι έπρεπε να μπει ο Ραντζέλοβιτς αντί του Μπρούνο, ωστόσο, η αλήθεια είναι μία.

Ολυμπιακός: Να μη γίνει ο Μπρούνο, νέος Κονστάντζο

Ο Μαρτίνς επέλεξε να βάλει τον Βραζιλιάνο και λόγω κορμιού για να βοηθήσει πίσω με τη δύναμή του, γιατί οι Τούρκοι είχαν αρχίσει στα τελευταία λεπτά να παίρνουν ξανά μέτρα, αλλά και γιατί έχει την ικανότητα να βγάλει γρήγορα την ομάδα στην αντεπίθεση, ασχέτως αν δεν κατάφερε στα τελειώματα να δώσει στον Ποντένσε.

Αποθεώνει Ζοσέ Σα ο επίσημος Ολυμπιακός (pic)

Το σημαντικό είναι ότι όλοι οι παίκτες στα αποδυτήρια αγκάλιασαν τον Μπρούνο. Το ίδιο και ο Μαρτίνς. Κι ο λόγος είχε να κάνει με το ότι ήθελαν να το εμψυχώσουν. Δύο χέρια έκανε ο Βραζιλιάνος.

Μπασακσεχίρ - Ολυμπιακός 0-1: Η απόκρουση του Σα στο πέναλτι του Βίτσκα (vid)

Ένα έξω από την περιοχή σε πολύ καλή θέση για τους Τούρκους και άλλο ένα με τη φάση του πέναλτι. Το... κλου της βραδιάς ήταν ότι πήγε μέσα στα αποδυτήρια και είπε «ευχαριστώ» στον Σα που διόρθωσε την γκάφα του στις καθυστερήσεις.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ δεν χάρισε μόνο τη νίκη στον Ολυμπιακό, αλλά ανέβασε ψυχολογικά και τον Μπρούνο…