Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Περιμένουν στη γωνιά Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται να επιλέξει την ίδια ενδεκάδα και κατά... 99% δεν θα υπάρξουν αλλαγές με την Μπασάκσεχιρ. Στο 1% όμως υπάρχουν ο Σέρβος και ο Μαροκινός.

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Περιμένουν στη γωνιά Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί

Απομένει ακόμα μια προπόνηση και χωρίς να έχει ανοίξει πλήρως τα χαρτιά του ο Πέδρο Μαρτίνς, όλα δείχνουν ότι θα παρατάξει απέναντι στην Μπασάκσεχιρ έναν Ολυμπιακό αλλά... Τουρκίας.

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Κατά 99% δηλαδή θα επιλέξει Σα, Ελαμπντελαουι, Σεμέδο, Μεριά, Τσιμίκα, Γκιγιερμε, Μπουχαλάκη, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε και Γκερέρο.

Στο 1% υπάρχουν τα ονόματα των Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί. Όχι γιατί ο Ποντένσε προληπτικά δεν έκανε όλη την προπόνηση χθες. Μια χαρά είναι ο Πορτογάλος και διαθέσιμος. Απλώς γιατί δημιουργήθηκε μια αίσθηση στις έντονες παρατηρήσεις της περασμένης Παρασκευής, ότι μπορεί να ήθελε να δώσει περισσότερα τρεξίματα και μεγαλύτερη ταχύτητα με την είσοδο του Ραντζέλοβιτς.

Όσο για τον Ελ Αραμπί; Πράγματι, ο Μαρτίνς άφηνε να εννοηθεί ότι τον έχει στο μυαλό του, όμως, για τα δεδομένα του Μαρτίνς και όσο τον γνωρίζουμε εδώ και έναν χρόνο, μοιάζει δύσκολο σε ένα τέτοιο ματς να δώσει φανέλα βασικού σε έναν ποδοσφαιριστή που παίζει 10λεπτα.

Για την ιστορία πάντως, ο Ελ Αραμπί είναι ικανός να βγάλει 90λεπτο. Έχει δουλέψει αρκετά από τις 6 Ιουλίου και είναι πανέτοιμος.

Με λίγα λόγια, και οι δύο περιμένουν στη... γωνία αν τους δώσει την ευκαιρία ο Πορτογάλος τεχνικός.