Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

Γιατί το πιθανότερο είναι ο Πέδρο Μαρτίνς να μην αλλάξει πρόσωπα στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Τρίτης (13/8, 21.30) με την Μπασάκσεχιρ στο Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός - Μπασακσεχίρ: Δεν αλλάζει ενδεκάδα ο Μαρτίνς

«Πάνοπλος» ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη κόντρα στην Μπασάκσεχιρ. Εννοούμε φυσικά ότι ο Μαρτίνς δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα πλην των γνωστών ζητημάτων με τους Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλο.

Το σημαντικό λοιπόν για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι ότι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του, δίχως να «πονοκεφαλιάζει» για προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ο Βαλμπουενά προπονείται σε φουλ ρυθμούς, το ίδιο και ο Σεμέδο, το ίδιο και όλοι όσοι αγωνίστηκαν στην Πόλη και στα δύο ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Πολλά έχουν ακουστεί, πολλά σενάρια έχουν κυκλοφορήσει αναφορικά με την ενδεκάδα, είχε αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι μπορεί να δούμε π.χ. τον Ελ Αραμπί αντί του Γκερέρο, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να ακολουθηθεί η ίδια «συνταγή».

Να πάει δηλαδή με τους Σα στο τέρμα, Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα στην άμυνα, τους ΓκιγιέρμεΜπουχαλάκη στα χαφ, τον Βαλμπουενά πίσω από τον Γκερέρο και τους ΜασούραΠοντένσε στα «φτερά».

Απομένει άλλη μία προπόνηση, η αυριανή στον Ρέντη, αλλά όλα δείχνουν ότι ο Μαρτίνς δεν θα προχωρήσει τελικά σε αλλαγές…