Ο Βαλμπουενά διαφήμισε τον Ολυμπιακό στην Τουρκία

Ο Γάλλος άσος μίλησε στους Τούρκους δημοσιογράφους αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, διαφημίζοντας τον Ολυμπιακό με τα λόγια του.

Ο Βαλμπουενά διαφήμισε τον Ολυμπιακό στην Τουρκία

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα Μπασάκσεχιρ – Ολυμπιακός. Στο αεροδρόμιο τον σταματούσαν οι αστυνομικοί για μία φωτογραφία.

Βαλμπουενά: «Είναι πάντα ωραία να βγάζεις ασίστ» (pic)

Στο «Fatih Terim Stadium» συνέβη το ίδιο με τους σεκιούριτι. Η αλήθεια είναι ότι οι οπαδοί της Μπασάκσεχιρ τον αποδοκίμαζαν από την πρώτη στιγμή που ερχόταν σε επαφή με την μπάλα, αλλά ήταν προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο λόγο του παρελθόντος του στη Φενέρμπαχτσε.

Μετά το ματς λοιπόν ήταν απολύτως φυσιολογικό να τον «πολιορκήσουν» οι Τούρκοι δημοσιογράφοι και ο Γάλλος εξτρέμ εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μην ανανεώσει στη Φενέρ και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Μπράβο στον Μαρτίνς που στάθηκε και στα αρνητικά του Ολυμπιακού

«Είχα ένα συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Μου ζητήθηκε να μιλήσουμε για το συμβόλαιό μου. Καθίσαμε και μιλήσαμε και συμφωνήσαμε να ακυρώσουμε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου προς όφελος και των δύο πλευρών», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου λείπει η Φενέρ, αλλά τώρα είμαι στον Ολυμπιακό και είμαι περήφανος για αυτό. Η Φενέρ πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Καταλήγοντας τόνισε για τον Ολυμπιακό: «Μόλις μου έγινε η προσφορά δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Αποδέχθηκα αμέσως. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να είμαστε στους ομίλους του Champions League και ελπίζουμε να συμβεί αυτό».