Οι Άραβες επιμένουν για Γκιγιέρμε, ο Ολυμπιακός δεν το συζητά!

Ο Βραζιλιάνος χαφ δεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μόνο της Σάντος, αλλά και μίας ομάδας από τα Εμιράτα, στην οποία έχουν ρίξει πολλάκις «πόρτα» οι Πειραιώτες. Ξεκάθαρος ο Ολυμπιακός προς πάσα κατεύθυνση ότι "ο παίκτης δεν πάει πουθενά".

Οι Άραβες επιμένουν για Γκιγιέρμε, ο Ολυμπιακός δεν το συζητά!

Ο Γκιγιέρμε είναι ένα βασικό «γρανάζι» της κόκκινης μηχανής. Ένας ποδοσφαιριστής – εγκέφαλος, ένας παίκτης που δεν θα ήθελε με τίποτα να τον χάσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Προς αυτή την κατεύθυνση φυσικά είναι και η διοίκηση του Ολυμπιακού.

O…Γκολτζής Γκιγιέρμε!

Είναι απολύτως φυσιολογικό να καταφθάνουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για πολλούς παίκτες του Ολυμπιακού. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει, είναι λογικό την πόρτα των Πειραιωτών να την χτυπούν αρκετοί «μνηστήρες».

Το θέμα όμως είναι τι λέει ο Ολυμπιακός και αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία. Δίπλα στο όνομα του Γκιγιέρμε υπάρχει η επιγραφή «ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ»! Τόσο απλά…

Και το λέμε αυτό με αφορμή την επιμονή Αράβων για τον Βραζιλιάνο χαφ. Ομάδα από τα Εμιράτα είχε καταθέσει προ ενός μήνα επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά βρήκε… τοίχο. Την ίδια απάντηση εισέπραξαν και πρόσφατα οι Άραβες που θεώρησαν ότι θα μπορούσαν με την επιμονή τους να δελεάσουν τον Γκιγιέρμε.

Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν: Το γκολ του Γκιγιέρμε για το 1-0 (vid)

Ο Βραζιλιάνος δεν το συζητάει καν να φύγει από τον Ολυμπιακό. Όνειρό του είναι να συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει το νταμπλ με τους «ερυθρόλευκους».

Όσο για τις «Σειρήνες» που ηχούν; Ένα είναι το σίγουρο: Ότι θα εξακολουθούν να ηχούν, αλλά ο Ολυμπιακός θα απαντάει σε όλους το ίδιο πράγμα: «Ο παίκτης δεν πωλείται»… Κι αυτό το κατάλαβαν τόσο οι Άραβες, όσο και η Σάντος που είχε κάνει μία κίνηση στις αρχές του καλοκαιριού.