Αυγενάκης, Λυσάνδρου μίλησαν για βία, διαφάνεια, γήπεδα, φορολογία

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της Super League Μηνάς Λυσάνδρου συζήτησαν για βία, διαφάνεια, γήπεδα, φορολογία

Αυγενάκης, Λυσάνδρου μίλησαν για βία, διαφάνεια, γήπεδα, φορολογία

Συνάντηση εφ’ όλης της ύλης είχαν ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τον πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και τη διοργάνωση του επόμενου πρωταθλήματος.

Το θέμα της βίας απασχόλησε ιδιαίτερα τους δύο άνδρες και επισημάνθηκε πως πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην πρόληψη και ακολούθως να υπάρχει ετοιμότητα καταστολής της. Επιπλέον, έγινε λόγος για την ανάγκη διαφάνειας, και απάλειψη του φαινομένου των προσυνεννοημένων αγώνων που κατά καιρούς απασχολούν τις ελεγκτικές αρχές. Επίσης συζητήθηκε το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων και του πλαισίου φορολογικών ελαφρύνσεων που μπορούν να τύχουν οι ΠΑΕ.

Η συνεργασία του Υφυπουργείου με τη Super League, θα εξελιχθεί με σαφές και άμεσο χρονοδιάγραμμα, με την προοπτική έως την έναρξη του πρωταθλήματος σε έναν μήνα, να έχουν τεθεί οι βάσεις για την καλύτερη δυνατή λειτουργία και την απάλειψη παθογενειών που χρόνια ταλανίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.