Παίζει ποδόσφαιρο έχει και τσαμπουκά ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες ανταπεξήλθαν στο σκληρό παιχνίδι της Χαποέλ, βγάζοντας στο γήπεδο την ποιότητα τους.

Παίζει ποδόσφαιρο έχει και τσαμπουκά ο Ολυμπιακός

Το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι μέσα σε δύο ημέρες έπαιξε ο Ολυμπιακός και μάλιστα με έναν αντίπαλο πολύ πιο έτοιμο. Η Χαποέλ Μπερ Σεβά στις 11 Ιουλίου έχει ματς για τα προκριματικά του Europa League και είναι σε υψηλότερο επίπεδο ετοιμότητας.

Video: Γκολ και highlights από το Ολυμπιακός - Χάποελ 2-2

Το ματς με την Μπερ Σεβά έχει δύο αναγνώσεις. Από τη μία ήταν μία ομάδα η οποία έπαιζε πιο επιθετικά από την Πογκόν και με διάθεση να δημιουργήσει. Οι Ισραηλινοί σαφώς και δεν είχαν σχέση με τους Πολωνούς. Γι' αυτό και το παιχνίδι ειδικά στο πρώτο μισάωρο είχε πολύ καλό ρυθμό και ένταση στο φουλ. Σε εκείνο το διάστημα ο Ολυμπιακός έβγαλε καλά στοιχεία παρά το γεγονός ότι οι διεθνείς του ήταν… σβηστοί.

Video: Κόντεψαν να κόψουν τη μπάλα στον Ομάρ - Εξαλλος ο Μαρτίνς

Αυτή είναι η μία όψη του αγώνα, διότι η άλλη είναι το σκληρό παιχνίδι που επιστράτευσαν οι Ισραηλινοί. Από ένα σημείο και μετά οι ποδοσφαιριστές της Μπερ Σεβά αποφάσισαν να τινάξουν το παιχνίδι στον… αέρα. Η κλοτσιά έπεφτε σύννεφο και το ματς χάλασε. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο και σε αυτό το σημείο ανταποκρίθηκε.

Ολυμπιακός: Όλα καλά με τον Ελαμπντελαουί

Όπως εύστοχα έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι "αφού δεν είχαμε τραυματισμό καλό ήταν που έγινε σκληρό το παιχνίδι". Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν της άποψης ότι χρειάζονται και αυτά για να μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του στο κλίμα. Και είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός ήταν ανθεκτικός και στα σκληρά μαρκαρίσματα. Οι παίκτες του έβγαλαν τσαμπουκά, αντέδρασαν και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να τους πάρουν τον αέρα. Σαν αντίδραση ομάδας ήταν καλή σε εκείνο το διάστημα.

Ολυμπιακός - Χάποελ 2-2: Βαρούσαν στο ψαχνό οι Ισραηλινοί - Επαιξε και ο Σεμέδο

Για να δούμε και μερικά πράγματα στα γρήγορα από το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Ραντζέλοβιτς στο ντεμπούτο του κέρδισε πολύ κόσμο. Έχει τσαμπουκά το σερβάκι που είχε 1-2 καλές σέντρες και έδειξε να μην φοβάται το γεγονός ότι φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα. Έχει μέλλον μπροστά του, αλλά θέλει δουλειά ακόμα για να μπορέσει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Μαρτίνς: «Είδαμε θετικά πράγματα»

Αυτή τη στιγμή ο Φιορίν Ντουρμισάι είναι πιο μπροστά απ' όλους τους επιθετικούς που έχει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Όσον αφορά στον Μπα κάνει λάθη απειρίας, αλλά είναι παιδί που έχει όλο το πακέτο για να παίξει στον Ολυμπιακό.