Μαρτίνς: «Είδαμε θετικά πράγματα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο καλό διάστημα της ομάδας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντεμπούτο των Ραντζέλοβιτς και Σεμέδο.

Μαρτίνς: «Είδαμε θετικά πράγματα»

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπεέρ Σεβά.

Ολυμπιακός - Χάποελ 2-2: Βαρούσαν στο ψαχνό οι Ισραηλινοί - Επαιξε και ο Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς είπε στην κάμερα των καναλιών Novasports τα εξής: «Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εν μέρει είδαμε ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε από τον Ολυμπιακό. Στα πρώτα 20-30 λεπτά δείξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, αλλά εμείς κρατάμε αυτά τα λεπτά που ανέφερα. Μπορούσαμε και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-1 του αντιπάλου προήλθε από δικό μας λάθος».

Ολυμπιακός - Χάποελ 2-2: Βαρούσαν στο ψαχνό οι Ισραηλινοί - Επαιξε και ο Σεμέδο

Εν συνεχεία τόνισε: «Σε γενικές γραμμές είδαμε κάποια θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Χθες είδαμε κάποια λάθη από την άμυνα προς την επίθεση. Είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας σήμερα σε σχέση με χθες. Σε γενικές γραμμές κρατάω την θετική εικόνα τα πρώτα λεπτά».

Τα γκολ του Ολυμπιακός - Χάποελ Μπεέρ Σεβά 2-2 (vid)

Ρωτήθηκε και για το ντεμπούτο των Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς: «Ο Ραντζέλοβιτς πρώτη φορά δούλεψε με εμάς και αυτή ήταν στο σημερινό ματς. Σιγά-σιγά θα μπουν όλοι σε ρυθμό. Και για τον Σεμέδο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα φιλικά που έχουμε».